En iyi yabancı dizi

Arkadaşlar sizce en iyi yabancı dizi hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    167
6 tanesını ızledım ızledıklerım içinde en sewdiğim prison break lost 4 sezondan snra sarmadı pek ama sımdık yıne ılgınclesmeye baslıyo... bakalım ılerıkı zamanlar ne gosterıcek...

Elbette Nip Tuck:)

--------------------------------

diğerleri prison break'ın yanında sıfır sayılır.....

bence en iisi süper natural

Prison break
Lost
Supernatural
bence böyle gıder Prison break forever :D

24 olsaydı ona vercektim ama olmadıgına gore prison break

birkaç tane birden işaretlenmiyo ki?

Supernatural Heroes Prison Break

Chuck, Big bang Theory da fena diil. Hatta How I Met Your Mother bu seçenektekilerden çok daha fazla güldürme potansiyeli var.

de yanlız başka diziler de var.

Tabi bunlar yayınlananlar arasında. Mesela Maried With Children. Ben ameliyatlı halde hastanede gece 3 te dahi izlemişliğim olan bir dizi ki zaten kendisi hepsinden efsanedir. İlk dizilerden di yanlış bilmiyorsam. Sonra Seinfeld var ne biliim bu yazdığı seçenekler sadece bu sıralar yayınlananlardan. Yani senin bildiğin dizilerden sadece. Başkalarının görüşlerini kendi görüşlerinle kıyaslamamalısın o seçeneklerle. İnsan hayatında her zaman herkes tarafından yapılan en önemli hatadır.

çokLu seçme koysaydında keşke Bizde Dexter Ve Lost'u gönüL RahatLııyLa Seçseydik. . .

Dexter > Lost O ayrı :p

lost gibi muhtesem ultra mega süper bir dizi varken. 2.lik icin yapilmali bu anket bence.

Bence en iyi yabancı dizi The O.C. şuan da E2 de yayında izleyebilirsiniz .:durdurun

tabiki de LOST. Ama listede Supernatural da olmalıydı. O da ikinci olur.

1-Prison Break
2-Lost
3-How I met your mother
4-Supernatural
Benim sıralamam böyle...

Vallaha bence 1. P.Break 2. Lost üstüne tanımam

Geri