En modern isimler.Mutlaka yeni doğan bebeklere koyunuz

bencede bu isimler bizim tarihimizdir.dalga geçilmesi diye birşey olamaz arkadaşımın da dediği gibi dava bile açılabilir bu arada en gzl nick benimki tabikide asas1453 arkadaşımın nikide orjinalmiş sebastiandan bin kat daha orjinaldir ayrıca sonundaki 1453 yazısının anlamını bilmemen çk üzücü.

ben çözemedim bu konunun geyik-mizah da bulunduğuna onun için pek de yorum yapmak istemiorum sebastian arkadaşımızın da kötü bi niyette olmadığını umuyorum. ama o isimler zaten ağır isimler herkes kaldıramaz onun için her bebeğe de konmasın bırakalım da özel kalsın. yeni nesil ise, ada,su ,oğulcan,naz, vs vs. isimleri ile dolsun taşsın bence

ha sebastian ha arapça başka bi isim farketmez ikiside Türkçe değil. benm gözümde hiç bir farkı yok.

ben bunların hepsinide çocuğum olacak olsa çocuklarıma gururla koyarım

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

(En modern isimler) bu baslığı açıp bunlarla dalgamı geçiyorsun? bunlardan birisi tam olmasada benm ismim.bu arada snn nickine söylenenlere değil buna cevap ver konuyu açıp kaçma

yani saboyla dalga geçmeyin bnm soyadımda süper değil abi sölıyım yani isimlerle dalga geçmeyın ha sabastian he ayşe ha memati sonuçta hepimiz türküz !

harbidende moderen isimlermis çok begendim
ilkginç hiç duymamıstım

1453ü patch sanan adam 1923 ü ne die biliosn acaip merak ediyorum...

valla bende koyarım ama ben alparslan koymayı düşünüyorum

Geri