En cok hanqi Ülkeden Nefret Edersiniz
Fatih Hoca Banned 24 Eki 2008 #5 İsrail !!! Çocuk katili İSRAİL ! ŞEREFSİZLER ! Her türlü pislik onlarda, kurnazlık onlarda, sinsilik onlarda, üç kağıtçılık onlarda !!! İsrail'lilerden tiksiniyorum !
İsrail !!! Çocuk katili İSRAİL ! ŞEREFSİZLER ! Her türlü pislik onlarda, kurnazlık onlarda, sinsilik onlarda, üç kağıtçılık onlarda !!! İsrail'lilerden tiksiniyorum !
ßy - BY Banned 24 Eki 2008 #6 Contract Killer' Alıntı: İsrail !!! Çocuk katili İSRAİL ! ŞEREFSİZLER ! Her türlü pislik onlarda, kurnazlık onlarda, sinsilik onlarda, üç kağıtçılık onlarda !!! İsrail'lilerden tiksiniyorum ! Genişletmek için tıkla ... arkadaşıma % 100 katılıyorum
Contract Killer' Alıntı: İsrail !!! Çocuk katili İSRAİL ! ŞEREFSİZLER ! Her türlü pislik onlarda, kurnazlık onlarda, sinsilik onlarda, üç kağıtçılık onlarda !!! İsrail'lilerden tiksiniyorum ! Genişletmek için tıkla ... arkadaşıma % 100 katılıyorum
menejer66 New member 24 Eki 2008 #8 abd çokuluslu bi millet ve yönetim çogunluk yahudilerin yani israilin elinde buna göre ankete bakıyorum ve % 99 israil oldugu gözüküyo
abd çokuluslu bi millet ve yönetim çogunluk yahudilerin yani israilin elinde buna göre ankete bakıyorum ve % 99 israil oldugu gözüküyo
S SekreterJa New member 30 Eki 2008 #18 insanı üLkeLere göre yadırgamamak Lazım.. geneLLemenin her türLüsününden nefret ediyorum...
ΜεтάĻïڪţ ^_^-/!ηєω ѕнι
 30 Eki 2008 #19 bu listedekilerin hepsinden türkiye'ye bi zarar geldi hepsine yetecek kadar nefretim var içimde..