iSpiK
Kadim Dost
ben sewemıoRum nedense o kadar kisi
cok fazla kalbim o kadr genis diil... 1 kişi heryeri kaplıyo zaten
neyse bunnar derın mevzu girmiyelim 
virgin' Alıntı:ben beni sevenleri seviyorum
dilis_' Alıntı:bu sitede en sevdiğim kişi kapıcı ismaille üst konşumus necla abla![]()
oNuR!' Alıntı:onlar seni sevmio galiba teşekkür etmemiş kimse baksana
benim sevdiklerimi biliolar zaten:
mvardar,azadi,virgin,bici,esmer,sanalcan,karizma abim,aligator,swatlord,yamakasi,crazy abim,aress,terteren tabi kesin unuttuklarım var ama olsun okadar![]()
dilis_' Alıntı:bici seni de sefiom karizmayıda sefiom virginide sefiom fatuyu bilem seviomo kadar sevmişimki gösbebeklerim kalp işareti ioldu debemden bilem çıkıo kırmısı güçük kalpler
kalbim bu kadar sevgiye nereye kadar dayanır acep oo işin yoksa şimdi otur bunu düşün
![]()
way beee onur unutukların war gerçkten!!!!oNuR!' Alıntı:onlar seni sevmio galiba teşekkür etmemiş kimse baksana
benim sevdiklerimi biliolar zaten:
mvardar,azadi,virgin,bici,esmer,sanalcan,karizma abim,aligator,swatlord,yamakasi,crazy abim,aress,terteren tabi kesin unuttuklarım var ama olsun okadar![]()
dilis_' Alıntı:cansiz sen yaşıonmu lem insan gelince bi haber verir de mi
çevir kazı yanmasın hesabı seni de sefiom herılt fatu bu arada konuda başka bi msj vardıda çaktırma
bakkal gazi senide sefiom lem gelirsin melirsin şimdi gönül koyma bana![]()
![]()
bu arada cliper senide sefiom sen benim takımdaşımsın![]()
![]()
tufan ben sadece gerçekleri söledim!!!ama orda kızım deşeydim ne koyardı ama ben öle şeylikler yapmam dilis bende seni ayrı seviyom sonradan sevdiğim ve unutmucam arkadaşımsın sen beni şemmammecim benim ya!!!cliper1907' Alıntı:walla daha az kişiyi tanıom ben yaaa :'(
ama en sevdiğim arkadaşım cansiz dün bana bi kıyak yaptı sevgilimle kavga etmememi sağladı aslan kardeşim benim