En Sevmediğiniz Şarkı Sözleri Kimlere Ait

tuğba ekinci ya şarkıcı mı o iirenç bi yaratk ve buna benzer bir sürü tip kendiLerinin nasıL görndkLerinin farknda deiLLer heraLde

Ajdar .. :D Neden sevmediğimi açıklamama gerek yok sanırım

ıyyyyyyyyy tek kelime ile ajdar bide geçen canlı yayında şöhretimi kıskanırlar diyoya kıl oldum çikita muzmuş naneymiş hey Allahım deli eder insanı :vur

burak kut komple tikiyiz..fazla söze gerek yok herhalde

Mustafa sandal diyorum+ her şarkısında mutlaka teknojinin nimetlerinden faydalanarak sesinin üstünde oynayarak biyerlere geldi birde şöhreti sınırları aştı ben mustafa sandalın( canlı canlı magazin programıydı yanılmıyosam ,izledigimden değil nefret ederim otarz programlardan) canlı olarak yorumladığı bi şarkının görüntülerine denk gelen talihsiz insanlardan biriyim kesinlikle top 10 de ilk 3 yapar mustafa sandal :D

gökçe kırgız - kalbime gömerim o zmn ya tmm şarkı sösleri ii de ritiminden hiç hoşlanmıorum ark.Lar dinnerken midem bulanıo yine de sevenlere saygı ;)

şaşıracaksınız ama ben de rapperlardan tiksiniyorum
dediklerinizede katılıyorum bir kismina

1)gülbn ergn den NEFRET ediyorummmm bi insan bu kadar yalan bu kadar ikiyüzlü bu kadar yapmacık olabilir mi ya.

2)petk dnçz den NEFRET ediyorummm bi insan bunun kadar kendini beğenmiş olabilir mi ya.sesine bakmadan bi de assolist diye geçinmez mi tam dayaklık.

3)mankenlikten şarkıcılığa geçenlerden de nefret ediyorum.hepsi daha fazla şöhret we para uğruna rezil oluyorlar.sadece fizikleriyle bi şeyler yapmaya çalışıyorlar.

4)arkadaşlar lerzn mtlu yu da unutmayalım onun da diğerlerinden geri kalır yanı yok
wayy be hepsini ben mi yazdım :p

İsmail yk - 90-60909999999999999999999 :D

hangisinden başlıyım;
ismail yk
cankan
gülben ergen
alihan
seda sayan
mustafa opaloğlu
yurtsever kardeşler
banu alkan
kenan doğulu
.....................................

robbie williams ı sevmiyorum ben çok kalitesiz şakıları var + güzel söylemiyo bence..

zuhauh. Karma duymasın la. en sevdiği şarkıcıdır...

neyse... hangi birini sayayım... 2000 yılından sonra ipini koparan şarkıcı oldu. Süheyl Ve Behzat Uygur Kardeşler bile albüm çıkardılar. daha ne diym :)

Bu kadar kalitesiz sesin içinde kaliteli sesler ezilip gidiyor ya... ona acıyorum...

Nihat Doğan'a bi kılım ama sormayın gitsin. İlk çıktığında mahsun köylü gibiydi. Elbise - hareketer fln... Şimdi sanırısın The Best Model Of The World Kainat Birincisi... Havanı yerim len Nihoş.

Yakında bende bi albüm çıkarmayı bale...

Geri