Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ıyyyyyyyyy tek kelime ile ajdar bide geçen canlı yayında şöhretimi kıskanırlar diyoya kıl oldum çikita muzmuş naneymiş hey Allahım deli eder insanı :vur
Mustafa sandal diyorum+ her şarkısında mutlaka teknojinin nimetlerinden faydalanarak sesinin üstünde oynayarak biyerlere geldi birde şöhreti sınırları aştı ben mustafa sandalın( canlı canlı magazin programıydı yanılmıyosam ,izledigimden değil nefret ederim otarz programlardan) canlı olarak yorumladığı bi şarkının görüntülerine denk gelen talihsiz insanlardan biriyim kesinlikle top 10 de ilk 3 yapar mustafa sandal
1)gülbn ergn den NEFRET ediyorummmm bi insan bu kadar yalan bu kadar ikiyüzlü bu kadar yapmacık olabilir mi ya.
2)petk dnçz den NEFRET ediyorummm bi insan bunun kadar kendini beğenmiş olabilir mi ya.sesine bakmadan bi de assolist diye geçinmez mi tam dayaklık.
3)mankenlikten şarkıcılığa geçenlerden de nefret ediyorum.hepsi daha fazla şöhret we para uğruna rezil oluyorlar.sadece fizikleriyle bi şeyler yapmaya çalışıyorlar.
4)arkadaşlar lerzn mtlu yu da unutmayalım onun da diğerlerinden geri kalır yanı yok
wayy be hepsini ben mi yazdım
zuhauh. Karma duymasın la. en sevdiği şarkıcıdır...
neyse... hangi birini sayayım... 2000 yılından sonra ipini koparan şarkıcı oldu. Süheyl Ve Behzat Uygur Kardeşler bile albüm çıkardılar. daha ne diym
Bu kadar kalitesiz sesin içinde kaliteli sesler ezilip gidiyor ya... ona acıyorum...
Nihat Doğan'a bi kılım ama sormayın gitsin. İlk çıktığında mahsun köylü gibiydi. Elbise - hareketer fln... Şimdi sanırısın The Best Model Of The World Kainat Birincisi... Havanı yerim len Nihoş.