En Tarafsız En Doğru Gazete ??

En Tarafsız En Doğru Gazete ??

• Cumhuriyet Gazetesi

Kullanılan: 31 21.7%
  • Zaman Gazetesi

Kullanılan: 72 50.3%
  • Akşam Gazetesi

Kullanılan: 2 1.4%
  • Hürriyet Gazetesi

Kullanılan: 10 7.0%
  • Milliyet Gazetesi

Kullanılan: 7 4.9%
  • Radikal Gazetesi

Kullanılan: 3 2.1%
  • Sabah Gazetesi

Kullanılan: 9 6.3%
  • Vatan Gazetesi

Kullanılan: 8 5.6%
  • Star Gazetesi

Kullanılan: 1 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    143
medya da derin devlet vardır ama zaman gazatesi derin devletten ayrıdır

söz konusu tarafsızlıksa hiçbir tarafsız değildir
zaten Türkiye'de okunmaya değer bir tane gazete bile yoktur
Cemaat liderlerinden, şirket patronlarından, banka sahiplerinden
kısacası kökü çeşitli çıkar çevrelerine dayanan gazetelerden ne kadar tarafsızlık beklersiniz acaba?

anlaması zor

etik davranışlarda bulunmayan bu tip gazetelerin tarafsız olmasını beklemek sizleri sükut-u hayale uğratabilir

zaman derim başkada bişey demem okumayan lütfen yorum yapmasın taraflıdır tabiki ama yalan haber yapmaz cumhuriyette ve postada çok gördüm abartılı yalan haberler zaman onlarıda yüzlerine vuruyo

1. Turkiye'de tarafsiz gazete yoktur.
En dogrulari yazani bulmak lazim.

2. Dogan grubunun tum gazetelerinde fason haberleri herkes biliyor. Google'dan
tut bu foruma kadar heryerde yanlisligi kanitlanmis haberi var.

3. Cumhuriyet gazetesinin haberlerini pek takip etmiyor. En azindan gereksiz
magazin haberleriyle milleti oyalamiyor ve tasarimi da gercek bir gazeteye yakin.
Fakat 6 ay once genelkurmayin Cumhuriyet gazesindeki bir haberi yalanlamasindan
sonra ve bir valiligin de Cumhuriyette yapilan bir haberi yalanlamasindan sonra
ozellikle de gerilim politikasi ile daha fazla gazete satmaya calismasindan onlara
oyum yok.

4. Zaman bana gore en objektif ve en dogru yazandir. Simdiye kadar bir yanlis haberini
gordum ve onuda bir gun sonra kendi gazetesinde ozur dileyerekten yanlis oldugunu
duyurmustu. Zamanin diger gazetelere gore dogru haber yaptiginin aksi ispat edilirse
belki fikrim degisir.

Faruk84 Kardeşim Görüşlerine Saygı Duyuyorum. Ama Katılmıyorum. çok Cahilsin Ve Hiçbirşey Bilmiyorsun. Zaman Gazetesinin Savunduğu Türk Ulusu Kimliği Hangi Gazetede Var? "türkiye Bayrağını Asmaktan çekinen" Diye Bahsettiğin Insanlar Dünyanın Hiç Bir Yerinde Gidilmedik Biryer Bırakmadılar. O Değerli Insanlar Biz Rahatça Evlerimizde Internet Başında Otururken Istiklal Marşımızı Her Renkten Ve ırktan Insana Gurula Okumayı öğretiyorlar. Söylediklerin Doğruysa Er Meydanı Ortada, Ispat Et. Yok Edemeyeceksen Sağdan Soldan Duyduğun Asılsız şeyleri Papağan Gibi Söyleme. Dediklerimin Arkasındayım. Istersen Bu Konuyla Ilgili Seni Bilgilendirebilirim. Görüşmek Umuduyla Faruk84 Kardeşim

Katılmıyorum ve oyumu zaman gazetesine veriorum zaten basında pek öne çıkarmasalarda türkiye nin en çok okunan gazetesi posta değil zaman dır.

Beleş dağıtılsaydı Posta değil Zaman değil Cumhuriyet okunurdu .Okunmada yine Cumhuriyet 1.'dir.. Zaman'ı alıp soba tutuşturanlar çok tanıyorum =)...Cumhuriyet'de görmedim henüz öyle bişey , hergün okurum ve tek 1 harfini bile okumamazlık yapmam

Faruk84 Kardeşim Görüşlerine Saygı Duyuyorum. Ama Katılmıyorum. çok Cahilsin Ve Hiçbirşey Bilmiyorsun. Zaman Gazetesinin Savunduğu Türk Ulusu Kimliği Hangi Gazetede Var? "türkiye Bayrağını Asmaktan çekinen" Diye Bahsettiğin Insanlar Dünyanın Hiç Bir Yerinde Gidilmedik Biryer Bırakmadılar. O Değerli Insanlar Biz Rahatça Evlerimizde Internet Başında Otururken Istiklal Marşımızı Her Renkten Ve ırktan Insana Gurula Okumayı öğretiyorlar. Söylediklerin Doğruysa Er Meydanı Ortada, Ispat Et. Yok Edemeyeceksen Sağdan Soldan Duyduğun Asılsız şeyleri Papağan Gibi Söyleme. Dediklerimin Arkasındayım. Istersen Bu Konuyla Ilgili Seni Bilgilendirebilirim. Görüşmek Umuduyla Faruk84 Kardeşim

artık size İ-NA-NA-MI-YO-RUM!.. istiklal marşını bedavadan öğretti dimi... azıcık forumu araştır bakalım zamanla ilgili neler bulucan... ben fakire yardım etsin die para verdim o gitti kanal açtı, gazete açtı... bu resmen emanet hıyanettir... etik hiç bir yanı yoktur...

forever zaman

Beleş dağıtılsaydı Posta değil Zaman değil Cumhuriyet okunurdu .Okunmada yine Cumhuriyet 1.'dir.. Zaman'ı alıp soba tutuşturanlar çok tanıyorum =)...Cumhuriyet'de görmedim henüz öyle bişey , hergün okurum ve tek 1 harfini bile okumamazlık yapmam

aman siz cumhuriyeti tutuşturmayın yeter :Sopa

zaman gazetesi tercihimdir!!!

tarafsız bir gazete göremediğim için oy kullanmadım. Ama en fazla oyu zaman gazetesi almış. Traji-komik bir durum. Okuduğunuz gazete sorulmamış ankatte. Tarafsız gazete sorulmuş......

peki taraflı taraflıysa fikrimi değiştir ben o kadar okudum anlayamadım tarafını sen göster bari traji komikmiş.......

benim tercihim burada yok diğer seçeneği de olmalıydı
neden zaman birinci biliyor musunuz çünkü muhafazakar diğer gazetelere yer veriilmemiş benim tercihim de burada yok ama ben de zaman a verdim mecburen
konuyu açanda iş güzarlık yapmış tek bir muhafazakar gazete koymuş ama
tersine işlemiş
çünkü diğer üç dört muhafazakar gazeteleri okuyanlar da burada zaman diyecek benim gibi.
birde arkadaş ın biri tarafsız dedim okudupun demedim demiş
zaten taraflı bulduğum bir gazeteyi okumam ki benim tarafımda olacak
a partisi b partisi iktidar muhalefet değil mesele
doğru taraf yanlış taraf anket te sonucu gayet güzel açıklıyor teşekkürler arkadaşa...

Geri