en yuksek performans hangi işletim sisteminde ?

PC en verimli hangi isletim sisteminde calısır ???

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .

kasimix

New member
Reaction score
0
eet arkadaslar soru gayet basit pc en verimli hangi işletim sisteminde calısır ???

donanım

500 gb hardisk
512 mb pcı expres 2.0 256 bit ekran kartı
8 gb ram 4x 2gb
msı p35 neo anakart

xp ye sözüm yok 10 numara bi sistem
(normal kullanıcılariçin)
1 gb ramin varsa 256 da ekran kartın söle 3 ghz civarıda bi cpu canavar gibi gidersin
ama sende 4 gb ram 1024 üzeri ekran kartı şöle güçlü çok çekirdekli bide cpu ya sahipden
xp kurmak çok bişi farkettirmez;)
performansı soruyosun bence vista (1,5 yıllık deneyim)
uzun lafın kısası biz xp deyiz bi zaman daha:D

Forza Vista....

bende 8 gb ram var ama windows xp işletim sistemi ramin sadece 3..25 gb sini goruyo geri kalan rami gormuyor windows ama vista da oyle bir sorun yok :S

XP 64 bit i tek geçerim

bende 8 gb ram var ama windows xp işletim sistemi ramin sadece 3..25 gb sini goruyo geri kalan rami gormuyor windows ama vista da oyle bir sorun yok :S

:saskin:saskinsenin makinada maşallah uzay mekiği gibiymiş:durdurun 64 bit dene sende

ubuntu he he
Pardus 2008.2
debian

boyna linux

özgürlüğe bi adım daha

ooooo sende benim gibi pardusculardansın... güzel ama benim gibi çok oyun oynayanlar için directx i bayağı geliştirmeliler yada grafik kartı üreticileri birazda openGL ye yüklenmeliler tabi windows çetesinden bi kurtulabilirseler

n€d!mßuг@ĸ;4128317' Alıntı:

dai onun içinde iyi bi sistem lazım, nedense ben vistayla aramı bi düzeltemedim bu gidişle XP den direk seven a geçiş yaparım galiba

Pardus, düşük seviyeli bir bilgisayarda XPden daha verimli çalışıyor.

Düşük seviyeli bilgisayar = P4 2.0 ghz, 768 mb ram, 64 mb ekran kartı

vista 64bit ultimate'in üstüne tanımam

vista 64bit ultimate'in üstüne tanımam

Katılıyorum Quadcore işlemci ile güzel bir uyum.

Vitsa da sadece Vista64bit 3Gig ve üzeri miktarlardaki RAM leri tam olarak destekliyor. Vista32bit örn. 4GB ram i tanıyor ama fonksyonel olarak tamamını kullanılamıyor. Eğer 8Gig i tam olarak kullanmak itiyorsan 64bit kurman gerekiyor yada Linux a geçişi düşünmende faydavar.

UBUNTU, Pardus, OpeSuse vb.

7 Beta Olmasına ragmen HErsey göz ÖnÜne Serıyor VEr sana 7 Weya linux tafsiye Edıyorum Xp De Güzel ama Eskie kaldı Acıklarını BılMIyen kalmadı En dandık programcı Bıle neyın Nerde Oldugunu örenmiş durumda Ver hayatı Kaymıs Xp Dıyorum:)

64 bit vista ultimate kur senin bilgisayarda çok güzel çalışır..

8 gb ram ı napcan hacı..hadi diğer özelliklerin uçar eyvallah derim.xp den şaşma abicimm.vista patlak çıktı..millet direkt 7 ye geçer. bi home edition kur bakalım nasıl uçuyor o pc.illa ram im diyosan 64 bit kur..vista hikaye..

dostlar windowsv7 yi kimse görmüyor mu adamlar mükemmel yapmıssslar

bn vista kullanıorm laptopda özelliklere şaşırıcanız celeron m 1.5 ram 128 ekran kartı msı laptop markası ama vista puanlamada 4.8 verdi limitde 5 zati ve uçuyo laptop nasıl oluo

Windows 7 yi yükledikten sonra karşılaşacağınız performansı diğerlerinin hiçbirinde bulamayacaksınız.
Emin olun! Windows 7 tam sürümüyle çıktığında XP'den vazgeçmek için nedeniniz olduğunu göreceksiniz!
Windows Vista zaten tarih olcak..

Geri