ENGELLENENLER listesi YARDIM

reaya

New member
Reaction score
0
Selamlar...
MSN de sildigimiz kişiler
MSN - AYARLAR - SEÇENEKLER - GİZLİLİK - ENGELLENENLER listesi içinde duruyor..
Peki bunları burdan da temizlemenin bir yolunu bilen varmı arkadaşlar...
Şİmiden Teşekkürler.....

sağ tıklayın vede silin..

sağa tıklayıp silinmiyor.. orda silinenler sadece silinenler listesindeki sizi silmiş olan kişileri silebilyorsunuz... sizi silmemiş olan kişilerde sil seçeneği çıkmıyor...

reaya' Alıntı:
sağa tıklayıp silinmiyor.. orda silinenler sadece silinenler listesindeki sizi silmiş olan kişileri silebilyorsunuz... sizi silmemiş olan kişilerde sil seçeneği çıkmıyor...

kişi listenizden'de silerseniz ordanda silebilirsiniz..

kişi listesinden silindikden sonra zaten oraya düşüyor kullanıcılar.. hotmail den girip silmediğim etmediğim yer kalmadı.. sormadığım kişide kalmadı fakat ordan silebilinine rastlayamadım henuz...

silinmez diye birşey yok..

listenizden silerseniz ordanda silersiniz..

örnek:

dasdse1166806745.JPG

hellboy726' Alıntı:
silinmez diye birşey yok..

listenizden silerseniz ordanda silersiniz..

örnek:

dasdse1166806745.JPG

olmuyor iste ordan sadece seni silmiş olan kişileri silebilrsin....

eeth silinmiooki önmli olan karşıki tarafın sni silmesii

eeed ööleymiş vallaa..bende şimdi ööörendim......ne çok kişi silmiş beni yaaaw....neyse bende onlardan kurtuldum artık......ama silmeyenlerin silmesini beklemekten başka çare yoq galibaa.....

(karşı taraf sizi silmediyse) O listede sizin silip engellediklerinizi tamamen silmenin tek bir yolu var.

Kişiyi tekrar ekliyoruz sağ tıklayarak. Msn live kullanıyorsak msn 7.5 yüklüyoruz. Oturum açıyoruz. Msn 7.5 i kaldırıyoruz. Sonra tekrar msn live yüklüyoruz. Açtığımız oturumda listeleme biçimini 'çevrimiçiler listelensin' olarak belirliyoruz. 'Anlık iletisi olmayan kişiler' diye bir grup yaratılacak. O grubun listesindekileri tek tek siliyoruz. Zaten silerken size soracaktır, hem kişi listesinden, hem de hotmail listesinden kaldırılacaktır, emin misiniz ? diye. İkisinden de silecekceniz. Saygılar.

İrfan'ın anlattığı gibi. Msn live messenger dan silebiliyorsun. En alt bölümde anlık iletisi olmayan kişiler diye bir bölüm çıkıyor oradan silebilirsin.

süvari senin avatara baktımda

sanırım daha çok koVboYa benZiyo :D:D

süvarinin anlamınıDa biLmiyom :D

Kusur VarSa özr..

çok Basit Arkadasım....

Adı üzerinde Engellenenler Listesi... Biraz Düşün....ya Da Düşünme Ben Soyleyim Sana :)))

önce Engellenenler Listesindekileri Tekrar Engelini Kaldiriyor Ve Kişi Listene Ekliyorsun. Sonra Msn De Sağp Tıklarıp "kişiyi Sil" Diyorsun. Ve Orada Sadece "hotmail Kişilerimden De Kaldır" Diyorsun. O Kadar.

Kısacası şu,

Birisini Msn De Silmek Istiyor Ve Engellenenler Listesine Gitmesini Istemiyorsan Sadece Sileceksin Engellemiceksin. O Kadar..

Bu Kesin çözümdür... Olmuyor Demeyin ::))))))))))))))

Selamlar...
MSN de sildigimiz kişiler
MSN - AYARLAR - SEÇENEKLER - GİZLİLİK - ENGELLENENLER listesi içinde duruyor..
Peki bunları burdan da temizlemenin bir yolunu bilen varmı arkadaşlar...
Şİmiden Teşekkürler.....

sildiğin kişi seni silerse ordan kalkar.. yoksa imkansız

kişiyi geri ekle silme seceğine bas ayrıca hotmaildende kaldır ondan sonra sil olmaz gel karşıma ama kesin olurr

kişiyi geri ekle silme seceğine bas ayrıca hotmaildende kaldır ondan sonra sil olmaz gel karşıma ama kesin olurr

hayır hotmail kişilerinden de kaldır dersen engellenenler listesinden silinmez yine de.

karşı taraf sizi silmedikçe mümkün deil bu..

ama ben bi yolunu buldum..

msn de kullandıgım gmail hesabımda engellenenler listesini temizlemek istiodum
bu hesabı kapattım, yarım saat sonra aynı adresi tekrar aldım yani msn için onaylattım.

sonra baktıgımda listemdeki herkes ve engellenenler listemdeki herkes beni silmiş görünüodu..., bende herkesi sildim :saskin

izin verilenler ve engellenenler listemi bomboş bi hale getirdim. ama sildiğim arkadaşları engellemeden sildiğim için onlar bana yazabiliodu
28c0eth.jpg

Geri