Erdoğan'ı bu sözleri yaktı ....

ManigatöR

PlaYboY 69
Reaction score
0
Bu sayfaya erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

Bu sayfaya erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

sadece bu laflardan ötürü bir parti kapatılmaz..zaten 71 siyasinin ismi geçiyormuş.1 gecede 7 sülalesini zengin eden vekiller de vardır kesin..unakıtan ne yapacak çok merak ediyorum..başlarına gelecekleri bildikleri için dokunulmazlıkla ilgili adım atmazlar.seçimden önce tersini söylüyorlardı.zaten dokunulmazlık kalkmıs olsaydı akp de adam kalmazdı..

sadece bu laflardan ötürü bir parti kapatılmaz..zaten 71 siyasinin ismi geçiyormuş.1 gecede 7 sülalesini zengin eden vekiller de vardır kesin..unakıtan ne yapacak çok merak ediyorum..başlarına gelecekleri bildikleri için dokunulmazlıkla ilgili adım atmazlar.seçimden önce tersini söylüyorlardı.zaten dokunulmazlık kalkmıs olsaydı akp de adam kalmazdı..

daha ne lafları var adamların. nerelerde ne imzaları var hatta. bizim bilmediklerimiz de vardır , daha da neler neler...

.1 gecede 7 sülalesini zengin eden vekiller de vardır kesin..unakıtan ne yapacak çok merak ediyorum..

böyle dememek lazım ya bir şey biliyorsan bizimle de paylaş ihtimaller çok da önemli değillerdir merak ettim ya bu söylediğin öylesine bir lafmı yoksa bildiğin bir şey vey okuduğun ,gördüğün bir şey mi oldu da yazdın??? ;Varsa söylersen iyi olur bizde öğreniriz

Bırı Gıder Oburu Gelır Turkıye Bunları Asacaktır Ama Akp Ye Karsı Olanlar Yok Olacaklardır Halk Ne Derse O Olur Yargı Hıcbırzaman Halkın Yanı Bızlerın Ustunde Degıldır Bunu Kımse Unutmasın Tamam Mı

peşkeş çekilen kurumlardan bazılarını edinen şirketlerin ortaklarına bakmanız yeterli..unakıtanla ilgili bu dediğim..çalık grubunun atv yi almasını söylesem heralde havada kalmış olmaz söylediklerim..forumda birçok başlık mevcut bunlarla ilgili..

Ama Akp Ye Karsı Olanlar Yok Olacaklardır Halk Ne Derse O Olur Yargı Hıcbırzaman Halkın Yanı Bızlerın Ustunde Degıldır Bunu Kımse Unutmasın Tamam Mı

bu doğru kendimde AKP ye oy verdim evet halkın üstünde kimse yoktur bu doğru ama adamların kaç sözünü tuttular ki kardeşim be bence kötünün iyileri diyorum AKP kendi ayağına kurşun sıktı bence....

Ama şu bir gerçek AKP kapanırsa yerine gelen diğer parti büyük bir oy patlamasıyla gelir

bunları koymamın tek amacım Erdoğanın bu sözleri yüzünden Akp nin kapatılmasının haklı bir gerekçe olduğu savunulabilirimi ki?

kardeş tıbbın çare olmadı durumlar var.en güncel olanı kuş gribi ne oldu unuttunmu
ne kadar hastalık şüphesi taşıyan hayvan varsa itlaf edildi değilmi..

bende sana soruyorum ...bir kurumu mikroplar esir almışsa ve demokrasi çare olmuyorsa itlaf edilmesi gerekmezmi

düşünki kol kangeren olmuş ve tıb kesilmesini söylüyor..eğer bu kol kesilmesse bütün beden kangerene yakalanır ve tek kurtuluş yolu devrim olur...

bu kangrenin asıl kaynağı imam hatip liseleridir...ve sert tedbirler alınmazsa Cumhuritemiz ölür...

akp sakın ha sakın kapatılmasın bizim halkımız mazlumu çok sever zaten tayyip türbanı bayrak yapıyo bi de bunu kullanırsa yani küçük emrah misali o zaman oyları %80e fırlar..

Geri