Erdoğan'ın Yengesi PKK lı Çıktı

haberi okudunuz mu?:durdurun:durdurun

biLgi sahibi oLmadan fikir sahibi oLurLarsa sonuç böyLe komediye dönüşür :)
o erdoğan sizin düşünüğünüz erdoğan değiL,
öne haberi okuyun sonra yorum yapın...

arkadaşlar bu millet binlerce yıl farklı alt kimlikteki toplumlarla beraber yaşamış...ayrışmaya gerek yok bence...kürdü,lazı,cerkezi,avşarı boşverin önce insan.....

Yaa ona bakarsanız şimdi çıktığı hatunun dedeside geçmişte isyan çıkaran bi tane kürt isyancı şerefsizin

torunu...

bu cümLede pkk propagandası yapmadığını söyLeyebiLir misin? bende mi aLgıLama probLemi var...

dağdaki vatan hainLerinde suç yok, bütün suç DevLetin öyLe mi...
adama sormazLar mı sen neden dağda değiLsin? ben neden dağda değiLim diye?

pkk propagandasi yok ... her türlü insan degerlerimle söz veriyorum ... bu ama dediklerimde bir degisiklik yaratmiyor ... yeniden diyorum ... bir insanin en kutsal ve önemli paha bicilmez biricik hayatini sirtina alip oraya cikiyorsa eger insanin biraz süphelenmesi lazim ... hepsi kronik aptal degil ... hani tamam ezbere beyin yikanmis diye pankart cevaplar hazir ... onlarin oraya cikmalarina sebep olan unsurlar,politakalar,sosyal hayat standarti, ve suursuz insanlar sucludur ...

beyler haberi dikkatlice okursak güzel olacak...
ben erdoğan'ın pkk'lı olduğunu sanmıyorumki bu çok ağır bi laftır...
bunlardan herşey beklenir gibi bi cümle yanlıştır...

aysar sen yurtdısında yasamıomusun kac kere geldın turkıyeye yada sartları bılıyomusun ? davulun sesi uzaktan hoş gelir.. ne farklılıgı varda cıkmıslar daga ... onlara warya yatmak ıcın bıle toprak verılmemesınden yanayım ben burda...

aysar sen yurtdısında yasamıomusun kac kere geldın turkıyeye yada sartları bılıyomusun ? davulun sesi uzaktan hoş gelir.. ne farklılıgı varda cıkmıslar daga ... onlara warya yatmak ıcın bıle toprak verılmemesınden yanayım ben burda...

begenmeyen ıraga gidebilir pekala zaten arka bahce olmuş durumda orası onlar için

gün olur herkes hakkettiği yeri bulur türkiye pkk ya mezar olacak devrim yapmak isteyen itlerinde sülalelerininde sonu berbat olucak dilerimki Allah Tarafından Lanetlenen kavim olursunuz şerefsizler!

Şaşırdım desem yalan olur..
Dağa çıkmayı bir seçenek olarak görmemeliler...Bunu yapanların hali ortada..
Türklere kedi bile vermeyen barzani,kedin senin olsun kelle almaya geliyoruz!!

Geri