Erdoğan: 'Açılım için yasa çıkabilir'

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
14102009140614.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'demokratik açılım sürecinde bazı yasaların çıkması gerekebilir' dedi....

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Başbakanlık Merkez Bina'da iadeiziyarette bulundu. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, yeni yasama yılında Meclis'in de teveccühü ile Şahin'in TBMM Başkanlığına seçildiğini anımsatarak, şunları söyledi:

''Kendilerine bir tebrik ziyareti gerçekleştirmiştim. Sağolsun kendileri de nezaketen bizlere bir iadeiziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum.

İnanıyorum ki bu başkanlık dönemlerinde Meclisimizde gayet olumlu, tüm parlamenterlerimizle mümkün olduğunca ülkemizin, milletimizin menfaatine atılacak adımlar, çıkarılacak yasalar var. Bu, dayanışma içinde olması gereken bir süreç. Birbirimize çok ihtiyacımızın olduğu bir süreç. Hele hele bir milli birlik projesini, bir demokratik açılım sürecini başlattığımız dönemde bazı yasaların çıkması da gerekebilecek. Bütün bunlarda dayanışmamız çok çok önem arz ediyor. Burada tabii Meclis Başkanımızın da bizlere müzaheret etmesi önem arz edecek.''

TBMM Başkan...

Devami...

bence de olmalı bu iş. yoksa devlet politikası oldugu anlasılmayacak

Geri