Erdoğan Antalya' ya nankör dedi.

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
28 kere gittim, yapmadığımız yatırım kalmadı..

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Yerel seçim sonuçlarından tatmin olmadığı 29 mart gecesi yaptığı basın toplantısında söylediği sözlerle ortaya çıkdı. ,

28 KERE GİTTİM AMA...
Erdoğan "Antalya ile ilgili sonucu çok anormal buluyorum. Antalya'ya şahsım olarak sadece ben 28 kez hizmetlerin açılışı için gittim. Tarihinde görmediği hizmeti bizim dönemimizde gördü Antalya. Demek ki bu kadar hizmet karşılık bulmuyor. Bunu gördüm. Bundan dolayı üzüntülüyüm. " dedi.

KABİNEDE DEĞİŞİKLİK
Erdoğan'ın en güvendiği isimlere emanet ettiği kentlerde alıdıpı yenilgiler büyük hayal kırıklığı yaşattı. Bu durumda kabinede yapılacak değişikliklerle giderilecek.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ OKUMAK
AK Parti en büyük hezimeti hiç kuşkusuz AKP “Belediye başkanınız iktidar partisinden seçilmezse hizmet alamazsınız" şeklindeki sözleriyle büyük tartışma yaratan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in seçim bölgesi olan Antalya'da yaşadı. Her ne kadar Erdoğan DERSİMİZİ ALDIK açıklaması yapsa da pek dersini almış görünmüyor. Kabine değişikliğiyle sorunu gidermeyi düşünen Erdoğan'ın sözlerinin satır aralarında gizlenmiş bir isyan söz konusu. 28 kere bu kente gittim, yapmadığımız yatırım kalmadı' cümlesinde Antalyalılara ince bir mesaj var. Bu cümlenin tam tercümesi "SİZİ GİDİ NANKÖRLER 28 kere geldim, hizmetse hizmetin alasını aldınız daha ne istiyorsunuz. Ben gerçeği gördüm siz hizmetten anlamıyorsunuz" değil de nedir.

DERSİMİZİ ALDIK MI
Anlaşılan o ki Başbakan Erdoğan hala sandıktqan çıkan sonucu okuyamadı ya da ilk günün üzüntüsü ve gerginliğiyle yaptı bu açıklamayı. Çünkü bu açıklama gösteriyor ki, AKP'deki bakanların yaptığı talihsiz açıklamalar ve ayakları yere basmayan siyaset modeli hala devam ediyor.

Kaynak
http://www.ensonhaber.com/politika/195881/erdogan-antalyaya-nankor-diyor.html

ben de gerçekten üzüldüm antalya ya çünki giden arkadaşlarım anlatıyorlardı gerçekten gözle görünen bi değişiklik vardı diyorlardı ama hayırlısı bu imiş ALLAH herşeyin hayırlısını versin memleketimize

Sayın başbakan kendisine o koltuğu veren halka daha iyi hitap etmezse birdahaki seçimlerden sonra dokunulmazlığını da yitirip kendisi ve yanındakileri hakim karşısında bula bileceğini unutmamalıdır.
Bir başbakana halkın taktirine saygısızlığı hiç yakıştıramıyorum.
Demokraislerde halk tokmağını sandıkta vurur.

Yooo öyle birşey demez Başbakan Kendisi çok Demokrat bir kişiliktir
:hhmanD

EDiT :

‘Göbeğini kaşıyan adamın’ yerini ‘nankör’ aldı

AKP bazı yerlerde seçimi kazanamamasını hayretle karşıladı. Önceki gece AKP ve yandaşlarının yüzlerinden düşen bin parçaydı. Yüzde 50 ve üzerinde bir oy bekleyen ve bunun zafer çığlıkları için hazırlık yaparak TV kanallarına kurulan yandaşlar ne diyeceklerini bilemediler.

Ancak seçim gecesinin en dramatik gelişmelerinden biri, başta Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP’lilerin ve yandaşlarının “bu kadar hizmet götürdük, niye oy vermediler” diye yakınmalarıydı.

Erdoğan tanım yapmadan kendilerine oy vermeyen Güneydoğu bölgesi ile Akdeniz ve Batı bölgesi halkını nankör olduğunu ima ediyor.

Aynı şekilde AKP’liler ve yandaşları da “vatandaşın kendilerine yapılan iyiliği değerlendiremediğini” söyledi. Kabaca bakarsak, AKP seçim kaybettiği yerlerde halkı suçlamaya kalktı. Oysa aynı AKP’liler bunca, işsizlik, yolsuzluk, kadrolaşma ve yoksullaştırmaya rağmen hâlâ AKP’ye oy veren halkı eleştirenlere “Halk düşmanı, halkı anlamamak, milli iradeye saygısızlık” tanımlarını yatıştırmaktan kaçınmamışlardı son seçimlerde.

Garipliğe bakın ki “Halka göbeğini kaşıyan adam diye hakaret edemezsiniz” diyenler şimdi halkın “nankörlükle” suçlamaya çalışıyor.

Can Ataklı

demokrat derken neyi kasdettin acaba, bizim bildiğimiz demokrasi de despotluk olmaz. adamdan izinsiz hiç bir millet vekili konuşamıyor nasıl demokrasiyse. ceketini astı urfayı aldı.

KAPAK

Başbakana laf yok alayınızı keserimm:D şimdi Allah war yukarda antalyaya büyük hizmet oldu ama nankör halkı işte!!!

Ben Osmanlının yaptığı yerler olsun Cumhuriyet Tarihimizden bu yana gelen yöneticiler olsun bugune kadar hiç bunlar (akp) kadar reklam yapan birilerine rastlamadım heryerde 2005 2006 2007 2008 2009 ANKARA İSTANBUL KOCAELİ.... büyükşehir belediyesini yapıştırıolar yaptıklarıyla çok övünüyorlar kaldırım taşlarında bile sizlere yemin ediorum 2008 kocaeli büyük şehir belediyesi yazıyor yaa ayıp yaa yaptınızda babanıızın parasıylamı yaptınız kardeşim onu yaptık bunu yaptık kimse bişi yapmasın ben ALLAHın verdiği doğayı çamuru istiyorum ozamanlar hiç deilse ülkenin durumu bu kadar kötü değildi şimdi herkez işsiz herkez aç anlıyamıyorum herşey satılmış durumda çok merak ediyorum 10 sene sonra ne olcak ALLAH cc sonumuzu hayır eylesin

Ben tam 15 yıl antalyada kaldım. Hasan Subaşı döneminide, Bekir Kumbul döneminide ve Menderes Türel döneminide gördüm. Ancak şunu itiraf edeyimki Menderes türel döneminde Antalyaya yapılan yatırımın yarısı bile diger dönemlerde yapılmadı. Türkiyede başka bir şehir varmıki Doğusundan batısına aracınızla şehirin tam ortasından kırmızı ışık görmeden gidebileceksiniz, çevre düzenlemeleri, kavşakları, parkları süper yaptılar. Bana göre yaptıkları en güzel ve mantıklı projelerinden biriside kaleiçi bölgesini tinercilerden, magandalardan ve araç trafiginden temizleyip yollarını ve alt yapısını tarihi dokuya uygun birşekilde yeniden yapılandırmalarıydı. Düşünebiliyormusunuz tüm dünyadan turist çeken kaleiçi tarihi bölgesinde daha önce hava kararınca bırakın ailenizle veya kız arkadaşınızla gezmeyi, okul arkadaşlarınızla bile gezmeye pek cesaret edemezdiniz. çevre düzenlemeleri, şehiriçi tramvay projeleri kavşaklar, yollar daha sayamadığım bir sürü projelerin birçogunu tamamlamışlardı adamlar. Dogrusu bende pek anlam veremedim antalyalı seçmene.

Geri