Erdoğan Baykal'a öyle bir laf etti ki:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogru soze ne denir.
her zaman soyledim bu basbakan turkiye icin bir veli nimet herkes kiymetini bilsin.

Baykalı tanımlayan en güzel cümle bu olsa gerek

heelal olsun başbakana bykalı terif eden engüzel cülmleyi kurdu belkide

sizler böyle laflarla eylene durun
Akepe de "durmak yok soyguna devam" desin.
yarınlarımızı çalıyor adamlar hiçbirinizin gıkı çıkmıyor.
bukadar kör olmayın lütfen.
biraz gözünüzü açıp olayları iyi değerlendirin.
biz birbirimizi yerken adamlar ülkeyi satıyor..

dostum boşver sen bunları böyle yakışıksız kelimeleri alkışlıyan insanlardan ne beklersinki zaten..........

iste chp budur iste hepsi orospu cocugu serefsiz.

anasini siktimin pezevenkleri chp liler kardar serefsiz insan toplulugu gormedim.

hepside orospu cocuklari.
bir suru pezevenk hepsi de deyyuslar.

"Sayın baykalın kabiliyeti budur zaten başka da bir işe yaramaz" sözleri ile değerlendirdi.

:clap:clap:clap

Yeryüzünde Baykalı analatan en güzel cümle hangisidir deseler inan ki birinci olur

hatta Baykal bile kendisini bukadar güzel tanıtamaz

helal olsun başbakana

baykal yandaşı olmamama rağmen baykalında akp ve Deniz Feneri ile ilgili bi sözü vardı bende onu hatırlatayım

"küçük hırsızlar el feneri büyük hırsızlar "DENİZ FENERİ" kullanılar ama her ikisi içinde AMPUL gereklidir"

bravo adama daha bakan olmamis bi adamdan nolur ? R.Tayyip Erdogan gozume girmeye basladi helal olsun adama :D

dogru soze ne denir....

baykalin siyasi tarihi ellerine kollarina cantalarina doldurdugu ve baskalari tarafindan verilen kapaklardan ibarettir...

bilmem anlatabildim mi...

chp yi de batirdi... baykalsiz chp tavan yapar ama hala bu gercegin farkina varamadilar.

ya şu aciz baykal dan ne zaman kurtulcaz.görüntü kirliliği ve ses kirliliği bu adam

Siyasetimizin bay-kalıcı şahsiyeti çok sürmez gider bu kervandan...Kankası fazıl say bile "de get baykal,sende benim nem kaldı" diye mektubat neşreylemişken hele...

e baykal neyse adam onu söylemiş baykalın yaptığını açıklayacak başka bir cümlede olamaz zaten

haberi veren haber 7 başka kimden beklenirki bu haber

Tayyip Erdoğan siyasi varlığını Baykal'a borçludur. Bakmayın siz onların birbirlerine laf söylediklerine.Vatandaş mevzuyu çakmasın diye öyle yapıyorlar. Hiçbirinin diğer birinden üstün meziyeti yoktur. Al birini vur ötekine.

ne oldu hemen kahramanmı ilan ettiniz içinizde?birbirlerine laf sokmaya kadarlarda bir icraatlerini göremedik..
Ne tayyibin nede baykalın.. Hepsi aynı çakal

buda benim lafım.. Alayına gider..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri