Erdoğan Dilipak'ı aradı

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
57146.jpg

Mahkeme kararı ile evi haczedilen Vakit yazarı Abdurrahman Dilipak'a Başbakan Erdoğan'dan telefon geldi. Başbakan Erdoğan'a soruyoruz. Siz sadece yandaş medyanın Başbakanı mısınız? Yoğun bakımda yatan Cumhuriyet yazarı İlhan Selçuk'u geçmiş olsun diye aramayan Erdoğan,evi haczedilen Vakit yazarını arıyor.

TALİMAT VERDİM GEREKEN HASSASİYET GÖSTERİLECEK
Başbakan Erdoğan, yazdığı bir yazı nedeniyle mahkeme kararıyla evi haczedilen Vakit yazarı Abdurrrahman Dilipak'a telefonla ulaştı. 'Geçmiş olsun' temennisi ile söze başlayan Erdoğan, konu ile ilgili Adalet Bakanlığı'na talimat verdiğini ve gereken hassasiyetin gösterileceğini söyledi...

Kaynak

gereken hassasiyeti gösterecegim cümlesi siyasette adam kayırma taraf olma torpil yapma manalarına mı geliyor ki .

Kendini aydın kesim olarak gören aydınlanmamış
karanlık terör örgütçü yazarlar zaten ne Gülü ne Erdoğanı
devlet adamı olarak görüyorlar. Mantıksız bir soru olmuş..

Kendini aydın kesim olarak gören aydınlanmamış
karanlık terör örgütçü yazarlar zaten ne Gülü ne Erdoğanı
devlet adamı olarak görüyorlar. Mantıksız bir soru olmuş..

Yok aslında çok mantıklı. Her seferinde Ergenekon edebiyatıyla konuşuyorsun o biraz garibime kaçıyor.

Bak ben sana açıklayayım;

Çok kısa bir örnek. Toki'yi biraz araştır. İçindeki sakallılar ailesini biraz araştır. Sonra bunların hükümetten kimlerle alakası olduğunu bir araştır ve sonra gel bizimle yandaşlık muhabbeti yap. Bu kayırmayı kimse göremez.

Devlet herkese haklı hukuklu olması gerekirken, devlet sadece yandaşına devlet oluyorsa; ben öyle devletten değilim.

Gelelim meselenin bir başka yüzüne. Biz insanı severiz yaradandan ötürü demeye yüz bulan devlet adamı Erdoğan nedense yandaşını seviyorda, yandaş olmayanı sevmiyor. Acaba Chp'liler kim yarattı? "HAŞA" ALLAH'tan başka bir ilah mı türedi yoksa.

Başbakan'ın ağzından düşünürsek Türkiye roket gibi gidiyor. Sizde Başbakan'ın ağzından takip ediyorsunuz ya gündemi! Neyse... Oysa ben kimsenin ağzında konuşmuyorum. Eee konuşma yeteneği o da?***

gereken hassasiyeti gösterecegim cümlesi siyasette adam kayırma taraf olma torpil yapma manalarına mı geliyor ki .
Modern ülkelerde Bu ortaya çıktığında Adamın siyaset hayatını ebediyen bitirecek bir cümla ama bizde hallederiz manasına geliyor.

Biz bu ulkede Emin Colasani teskin eden Cumhurbaskani gorduk.
Basbakanin Dilipak`i aramasimi gozunuze batti.

Üzmez'i neden aramadı ????

ona neden yardımcı olmadı ????

Geri