Erdoğan Lefter'in Cenazesinde yuhalandı

meşrutiyetçilerin demokrasiyi ağızına alması zaten kendine küfür etmek ona sözüm yok..
şu an azda olsa özgür davranabiliyorsa halk, hala cumhuriyet bir şekilde işliyor olmasındandır ve atatürk ün demokrasisi sayesindedir.ama ileride böyle giderse bu günler hayal olacak millet bunun farkına vardı herşey elden gitmeden tepkilerini gösteriyorlar.sen sen ol bu günleri kime borçlu olduğunu unutma ve baban yahudi değilse kimlere borçlu olduğunu aklından çıkarma ha bunu bir gün biri unutturursa o zaman ne olacağınıda aptal değilsen anlarsın zaten.

Sevgili pastella00 kardeşim, koskaca Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hangi şartlarda kurulduğunu biliyorsan, bu devletin kurulmasında çok önemli katkıları olan insanları eleştirmenin, dalga geçmenin hem o şahsiyetlere hemde ülkemizin var olan tarihine söz söyleyenlerin davranışlarına normal diyebilecek bir vicdana sahip misin bilmiyorum fakat sahipsen zaten beyni olanlara söyleyecek söz bırakmıyorsun demektir.

Dünyada beyni olan ve kendi varlık değerlerine savaş açan bir yönetici gösterebilirsen bütün nankörler önünde eğilecek, varsa eteğini öpecek, anasınıda satılmasın diye alıp gidecek.

Sevgili dostum bu millet sandığın kadar aptal değil. Kendini yuhalatacak davranış ve sözler sergilemezsen merak etme kimse seni yuhalamaz.

Yuhalayanı hoş gördük yuhalatandan dolayı.

Ensari, Fettari, Zervari, yahu kime aitti bu söz?! Hah buldum, Pastelli.

Yani demokrasi tamam da cenazeye saygısızlık. Cenazenin eyleme, alkışa, yuhalamaya dönüştürülmesi doğru değil. Çünkü başrol ölen kişidir ve onu son yolculuğuna çıkarmak için toplanılır. Kısaca herşeyin yeri ve zamanı vardır.

Arkadaşlar milletin işi gücü var,başbakanın peşinde koşup yuhalamak için uygun zamanımı beklicekler bide ? başbakanı bidaha ömründe ne zaman görüceklerdi kimbilir ? orada görmüşken yuhaladılar,bir daha belki bu demokratik hak ellerine geçmeyecekti.yani yeri zamanı değil diyorsunuz da,bence siz başbakanın yuhalanmasını istemediğiniz için başbakan ve hükümeti haklı çıkartmak için olmadık mazeretler uyduruyorsunuz.demokrasiyi ağzınızda sakız yaptınız ama daha bi protestoya gelemiyorsunuz.herkes biat etmek zorunda değil bunu kafanızın bi köşesine yazın.

Cenazede ses çıkmaz. Biz böyle bilir ve uyarız. Mesela cenazede ölen çok yakınınız olsa ve cenazenizde yuhalama ve belki küfür eden çıksa (herşey olabilir) hoşunuza giderse haklısınız. Dediğim gibi ülkenin sivil toplum kuruluşları var. Yürüyüş müsaadesi istersiniz ve 1000 kişi 10000 kişi neyse yürürsünüz. Artık teknoloji de gelişti. Televizyondan, internetten herşeyi herkes duyar. İlla ki duyması için yüzüne söylemek gerekmez. Söylenmesinde de elbette sakınca yoktur. (Birinin cenazesi olmaması gibi şartlarla..) Sizce biz başbakanı korumuş olmaya devam etmiş olalım. Özünde riyakar demokrasinin aktörleri umrumda olmasa da.

birilerinin birilerini protesto etmesi için bir yerlerden talimat almasına gerek yok
hele hele son on yılda yaşananları düşününce bu ülkenin başbakanının protesto edilmesi neden bu kadar şaşırttı sizi
siz bu ülkede yaşamıyormusunuz

protesto etmek haktır
protesto edene soytarı-terbiyesiz deme hakkını kendinde nasıl görürsün
en demokratik hakkını kullanan kişilere böyle hitap edersen

'terbiyesizlik yapma kralın soytarısı' derlerse sanada ne cevap verirsin sonra

Okuduğunu anlamayan cahillere başka nasıl anlatılır bilmiyorum

Cümleme başlarken cenazelerin toplumumuzdaki önemine vurgu yaparak başladım

1000 yıllık geleneğimizde cenazeler ortak acılar etrafında toplanma yeridir. Dost düşman

herkes cenaze de yan yana saf tutar çünkü o esnada fikirsel ayrılık, siyasi ayrılık ve her

türlü çıkar cenazenin birleştirici yönü sayesinde unutulur

Son yıllarda ülkemizde sefil, sefil olduğu kadar da rezil bir azgın azınlık türedi.

10 yıldır girdiği her seçimde sandıkta tokat yiyen bu azgın azınlık son zamanlarda işi

soytarılığa kadar dayandırdı

Bu sefil soytarılar cenazeye giderler fakat cenaze namazı kılmak yerine cami avlusunda bir

takım hayvan işaretleri yaparak slogan atarlar . Ne dinimiz ne örfümüz böyle bir sefilliğe

müsade eder

Anlatmaya çalıştıklarımı anlayabiliyor musun bilmem ama şunu bil ki cenazeler bir takım

sefil soytarıların üç kuruşluk siyasi çıkarlarının şovunu yapacakları yerler değildir .

Ben yorumumda başbakan protesto edilemez demedim cenazelerde bunun

yapılamayacağını bunu yapanların ise bir yerlerden talimat alan soytarılar olduğunu

söyledim . insanlıktan nasibini almamış bu sefil yaratıklar beş pata etmez siyasi çıkarlarının

rezilce şovunu yapmaya çalıştıkça bu millet inadı bunlara okkalı bir tokat indiriyor

bilmem anlayabildin mi

ayrıca ben hiç bir zaman "kralın soytarısı" olmadım ama söyle bakim sen bu sefil soytarılığın neresindesin

biri yürüyüş mü dedi bana mı öle geldi ? yürüyüş yapsınlarda başbakanın polisleri öpsün onları.bu kadar kör birinin ülkemizde yaşayacağına inanmıyorum.o insanlar yuhaladı çünkü başbakanı yüzüne karşı yuhalayarak,onun bi nebze olsun yüzü varsa utanacağını düşündüler.küfür hiçbirşekilde protesto değildir,küfürden konuşmuyoruz.internet,medya yı herkes duyuyor okuyor da,tabi basılmamış kitap bile engellenirken o mesajlar sahiplerine nasıl ulaşır onu anca allah bilir.bi insanı en iyi utandırmanın yolu yüzüne karşı protesto etmektir,cenazede ses çıkarma,onda ses çıkarma bunda ses çıkarma,halk var burada halk o istemediğiniz halk var,ben nasıl %50 de sesimi çıkarmadıysam sizde o grubun protestosunda sesinizi çıkarmayacaksınız.

Yav arkadas forum duvari kirletip bosa nefes tuketmeyiniz.Madem bu kadar memleket yonetimini analiz edebiliyordunuz sandikta niye konusmadiniz kuru laf kuru palavra bu seçimde su secimde ne zaman? Seçimde kimseye silah dayamiyorlar ki yoksa demokrasi mi hosunuza gitmiyor ne yani yonetim diktator mu olmali illa bak burada ne guzel fikrinizi açikliyorsunuz.yaziyorsunuz stadlarda protesto ediyorsunuz birileri bir suç islediyse cezasini çekmeli mi yoksa her seye goz yuman bir duzen mi lazim fenerbahçedeki olaylari da mi disardean emirlerle yapildi. Zitliklarla dolu fikirler birakin bu saplantilari insan oglu herseye bahane bulur mukemmel olsa bile yaratilis gerçegi bu tatmin olmaz hiç bir seyden herseyin egosuna gore olmasini yegler.Huzur batar bazen de

Fenerbahçe'nin yerine Galatasaray olsaydı o zaman alkışlanırdı. Bu dünyanın düzeni bu.

Geri