Erdoğan ve Başbuğ sınırda

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler helikopter ile sınır bölgesine hareket etti.

Van Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Kışlasında şehitler için düzenlenen törenin ardından, törene katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, kuvvet komutanları ve bakanlarla değerlendirme toplantısı yapan Başbakan Erdoğan, filoda bekletilen helikopterlere bindi.

Erdoğan ve beraberindekilerin, sınır bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra Van'a döneceği öğrenildi.

kaynak

izledim tv de ve cok sasirdim.. bugune kadar butur seylere katilmayan basbakan... sehit ailelerine degilde pkk li leslerinin ailelerini taziyeye gitmeyi secen basbakan... kendi partisinden bile erken secim sesleri yukseldigi bir zamanda sehit torenine katilmasi beni cok dusundurdu ve sasirtti... daha onceden kelle olarak bahsettigi.. askerlik yan gelip yatma yeri degildir diye azarladigi mehmetcige bu sefer kahramanlar demeside beni cok sasirtti... neyse fazla soze gerek yok...

neden gidiyolar ki ? ağababalarının kızgınlıklıklarını alsınlar da istihbarat musluklarını yeniden damlatsınlar..

izledim tv de ve cok sasirdim.. bugune kadar butur seylere katilmayan basbakan... sehit ailelerine degilde pkk li leslerinin ailelerini taziyeye gitmeyi secen basbakan... kendi partisinden bile erken secim sesleri yukseldigi bir zamanda sehit torenine katilmasi beni cok dusundurdu ve sasirtti... daha onceden kelle olarak bahsettigi.. askerlik yan gelip yatma yeri degildir diye azarladigi mehmetcige bu sefer kahramanlar demeside beni cok sasirtti... neyse fazla soze gerek yok...

Kemal kılıçtaroğlunun almanyada pkklılarla fink atması ssk kurumuna pkklıuları doldurması baykalın seçim gezisi için pkkdan izin alması şaşırtmıyoda onu şehit veriyoruz diye zırlayan ağlayan adama askerlik yan gelip yatma yeri değildir , Abdullah öcalan aldığı kellerin hesabını veriyor diyen adamın hareketleirne şaşırıyosun pkk ve aponun akp ye ve açıulımına düşman olduğunu kendi ağızlarıyla basbas bağrıyolar israille olay oluyo ihale alıp bize saldırıyolar siz destek vereceğinize ağız dolu küfür ediyosunuz kime pkk yamı bdp yemi hayır akp ye .... bil bakalım akp ye ve açılıma pkk ve apo dışında kimler düşman aynaya bak görürsün ...

Kemal kılıçtaroğlunun almanyada pkklılarla fink atması ssk kurumuna pkklıuları doldurması baykalın seçim gezisi için pkkdan izin alması şaşırtmıyoda onu şehit veriyoruz diye zırlayan ağlayan adama askerlik yan gelip yatma yeri değildir , Abdullah öcalan aldığı kellerin hesabını veriyor diyen adamın hareketleirne şaşırıyosun pkk ve aponun akp ye ve açıulımına düşman olduğunu kendi ağızlarıyla basbas bağrıyolar israille olay oluyo ihale alıp bize saldırıyolar siz destek vereceğinize ağız dolu küfür ediyosunuz kime pkk yamı bdp yemi hayır akp ye .... bil bakalım akp ye ve açılıma pkk ve apo dışında kimler düşman aynaya bak görürsün ...

kanitin varsa sunarmisin ? ben arastirdim bu dediginiz sacmaliklari.. adamin hakkinda en ufak bir saibe bile yok.. tertemiz gozukuyor... bosuna adama iftira atma.. savundugun insan daha once ne yapmis erken secim sesleri yukselirken ne yapiyor.. ona bakicaksin.. iftira ve komplo teorileriyle bu isler yurumez

türk ordusu o kadar aciz duruma düştü ki.

sanki türk ordusu bu pkk yı bitirecek güçte değil.

bordo bereliler niye bekletiliyo.

niye uzman askerler gönderilmiyoda 15 günlük askerler gönderiliyo.

cevap:çünkü pkk bitirilmek istenilmiyo...

Geri