oyun için daha önce birçok yerde konulara rastlamış olabilirsiniz,
bilmeyenler için söylüyorum oyunda siyaset,ekonomi,savaş,rekabet hepsi mevcut .
Ülkemizde birkaç gün önce admin in yaptığı haksızlıklar adına boykot yapıldı.
Katılanlar oldu, katılmayanlar oldu fakat katılanlar çoğunluktaydı ve yunanlar fırsattan istifade ülkemizi işgal etmeye başladı resimde de görüldüğü gibi şuan ülkemiz 2 bölge olarak kaldı
oyun ilk günler sıkıcı gelebilir fakat kısa bir süre sonra zevk almaya başlıyacaksınız
günde 1 kere çalışırsınız , askeri eğitim yaparsınız ve günlük bonus alırsınız günlük yapıcaklarınız ilk olarak bu kadar daha sonraları siyasi partilerden birine dahil olursunuz, şirke açarsınız, gazetecilik yaparsınız size kalmış birşey
ne kadar katılım okadar nüfus
eğitim videosu
referans linki
boşluğu siliniz
bilmeyenler için söylüyorum oyunda siyaset,ekonomi,savaş,rekabet hepsi mevcut .
Ülkemizde birkaç gün önce admin in yaptığı haksızlıklar adına boykot yapıldı.
Katılanlar oldu, katılmayanlar oldu fakat katılanlar çoğunluktaydı ve yunanlar fırsattan istifade ülkemizi işgal etmeye başladı resimde de görüldüğü gibi şuan ülkemiz 2 bölge olarak kaldı

oyun ilk günler sıkıcı gelebilir fakat kısa bir süre sonra zevk almaya başlıyacaksınız
günde 1 kere çalışırsınız , askeri eğitim yaparsınız ve günlük bonus alırsınız günlük yapıcaklarınız ilk olarak bu kadar daha sonraları siyasi partilerden birine dahil olursunuz, şirke açarsınız, gazetecilik yaparsınız size kalmış birşey
ne kadar katılım okadar nüfus
eğitim videosu
PHP:
http://vimeo.com/17498817
referans linki
PHP:
e r e p u b l i k .com/tr/referrer/KaraYilan