Ergenekon dünya tarihine geçti!

icemen

New member
Reaction score
0
ergenekon-dunya-tarihine-gecti.jpg

Dünyanın en çok satan kitaplarından olan ve 141 yıldır her yıl yayınlanan kitap, yılın en önemli olayları arasına Ergenekon soruşturmasını da koydu.
Dünyanın en çok satan kitaplarından olan ve 141 yıldır her yıl yayınlanan, bir önceki yılın en önemli olaylarını toplayan World Almanac (Dünya yıllığı), Türkiye ile ilgili bölümüne bu yıl sadece Ergenekon soruşturmasını koydu. Türkiye ile ilgili bölümüne “25 Mart 2009’da İstanbul Mahkemesi, AK Parti Hükümeti'ni devirmek için toplandığı söylenen ve aralarında ultramilliyetçi gazeteciler ve iki emekli generalin de bulunduğu 86 kişiyle ilgili iddianameyi kabul etti” yazdı. Böylece, Ergenekon soruşturması, tarihe geçmiş oldu. İlk kez 1868’de New York World gazetesi tarafından basılan yıllık, çok ilgi gördükten sonra gazetenin kapanmasına rağmen basılmaya devam etti ve bu günlere kadar geldi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• ergenekon-dunya-tarihine-gecti.jpg
    ergenekon-dunya-tarihine-gecti.jpg
    17.5 KB · Görüntüleme: 5,639
darbecilere engel olmaya calısmak cok cesaret isteyen
önemli bir şeydir. bunu tüm dünya görüyor. adamlar
yıllıklarına koymaya deger buluyorlar

Tozkoparana aynen katılıyorum

dünya tarihinde daha neler var sayayım mı?

ERMENİ SOYKIRIM YALANLARI...
SÜRYANİ SOYKIRIM YALANLARI...
TÜRKLERİN İŞGALCİ OLDUKLARI...
KIBRISIN RUMLARA AİT OLDUĞU...
SÖZDE KÜRDİSTAN HARİTALARI...
...................
ne dersiniz....

bu adamlara hala milliyetci fln diolar alakası yoq kendi cıkarları için kimlerle işbirligi yapmıslardır kimbilir.

Ben Ergenekon diye bir örgütün olduğuna halen inanmıyorum.Hepsi bir düzmece.İçerde şu an suçu ispatlanamamış bir sürü insan var.Bu insan hakları ihlali ve ne yazıkki hepte Türkiye de oluyor.

Geri