Ergenekonda son dalga : Tuncay Özkan gözaltına alındı !!

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Flaş! Tuncay Özkan gözaltına alındı

Gazeteci Tuncay Özkan, Ergenekon soruşturması kapsamında Bebek Cevdetpaşa Caddesindeki evinde gözaltına alındı.

825761222158478.jpg

Gazeteci Tuncay Özkan Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Tuncay Özkan ın, Bebek Cevdetpaşa Caddesindeki evinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı polislerce saat 06.30 de başlatılan arama sürüyor. Özkan ın halen evde bulunduğu bildirildi. Arama sırasında, ellerinde Türk bayrakları olan ve Bizkaçkişiyiz Sivil Toplum Platformu üyesi oldukları belirtilen yaklaşık 20 kişilik bir grup, Hepimiz Tuncay ız,Mustafa Kemal in askerleriyiz sloganları attı. Polis yetkilileri, Özkan hakkında gözaltına alma kararı alındığını ve soruşturma çerçevesinde çeşitli adreslerdeki operasyon ve aramaların sürdüğünü ifade etti.

POLİS, TUNCAY ÖZKAN IN EVİNDE ARAMA YAPIYOR

Ergenekon soruşturması çerçevesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, gazeteci Tuncay Özkan ın evinde arama yapıyor.

Alınan bilgiye göre, Özkan ın, Cevdet Paşa Caddesi ndeki evine sabaha karşı gelen polis ekipleri incelemelerine başladı. Tuncay Özkan\\\\\\\'ın halen evde olduğu bildirildi.

Bu arada, Tuncay Özkan ın, avukatı CHP milletvekili Şahin Mengü yü telefonla arayarak, Ergenekon soruşturması kapsamında evinde arama yapıldığını söylediği öğrenildi.

KANALTÜRK ESKİ HABER MÜDÜRÜ GÖZALTINA ALINDI

Ergenekon soruşturması kapsamında Kanaltürk televizyonunun eski haber müdürü gazeteci Adnan Bulut, İzmir de gözaltına alındı.

91771222158478.jpg

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, İzmir de bir otelde kalan Bulut u gözaltına aldı.

Bulut un işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul\\\\\\\'a gönderileceği bildirildi.

DUYGU DİKMENOĞLU DA GÖZALTINDA

Tuncay Özkan dışında, bugün gözaltına alındığı iddia edilen bir diğer ünlü isim de Duygu Dikmenoğlu.

781141222158478.jpg

GÜRBÜZ ÇAPAN DA GÖZALTINA ALINDI

Esenyurt eski belediye başkanı Gürbüz Çapan ve bazı adli tıpçılar da Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

767791222158478.jpg

EMEKLİ ASKERİ HAKİM TANJU GÜVENDİREN GÖZALTINDA

Ankara da Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınanların sayısı 3 e yükseldi. Gözaltına alınan Tanju Güvendiren in emekli askeri hakim olduğu öğrenildi. Güvendiren ile birlikte gözaltına alınan Mahir Akkar isimli şahıs, sağlık kontrolü sırasında basın mensuplarının sorusu üzerine Ergenekon dan gözaltına alındıklarını söyledi. Güvendiren ve Akkar ın yanısıra kalp cerrahi doktoru Mesut Özcan da gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 3 kişi Ankara Emniyetinde sorguya alındılar. (CİHAN)

TUNCAY ÖZKAN IN DOKTORU GÖZALTINDA

Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara da 4 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara Adalet Sarayına getirilen Dr. M.Ö ye, Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi. Dr. M.Ö, adliye çıkışında, gazetecilerin sorusu üzerine, Neyle suçlandığımı bilmiyorum. Evimden alındım, arama yapıldı dedi. Kalp cerrahı olduğunu söyleyen M.Ö nün, İstanbul da evindeki arama devam eden gazeteci Tuncay Özkan ın doktoru olduğu öğrenildi.

Bu arada, Ankara da gözaltına alınan ve sağlık kontrolünden geçirilen M.A nın adli bilirkişilik yaptığı belirtildi. M.A, Adli Tıptan çıkışında gazetecilere Ergenekon örgütü üyesiymişiz, alakamız yok. Piyango bize de vurdu diye konuştu.

Ankara da gözaltına alınanlar diğer iki kişiden birinin emekli yargı mensubu T.G, ötekinin ise polis olduğu belirtildi.

CHP EVE AVUKAT GÖNDERDİ

Ergenekon soruşturması kapsamında gazeteci Tuncay Özkan da gözaltına alındı. Özkan ın avukatı CHP milletvekili Şahin Mengü, Şu anda arama devam ediyor. Eve bir avukatımızı gönderdik dedi.

Özkan ın evinde yapılan arama ile ilgili bilgi veren CHP milletvekili Avukat Şahin Mengü, Tuncay Özkan sabah 6.30 gibi beni aradı ve abi beni Ergenekondan içeri alıyorlar dedi. Hemen eve bir avukatımızı gönderdik. Şu anda Tuncay Özkan ın evinde hala arama yapılıyor. Özkan da şu anda evde dedi. Mengü, konuyla ilgili olarak kendisinin de bilgi beklediğini kaydetti.

GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Ergenekon operasyonu kapsamında İstanbul da gözaltına alınan Şafak A., Yıldıray B., ve Mustafa T.., sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul da gözaltına alınan Şafak A., Yıldıray B. ve Mustafa T., Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu arada, sabaha karşı başlatılan operasyonu sadece İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yürüttüğü, şu ana kadar gözaltına alınanların sayısının 10 u geçtiği öğrenildi.

Kaynak : (CİHAN)

Bu akp ve yandaşları müslümansa ben bu anlamda müslüman değilim....​

Türkiye Cumhuriteti'nde müslümanlığın yegane bekçisi akp dir. Bir gün herkes akp li olacak :p (Allah göstermesin)

Kaçan heralde sen ve ben gulu gulu dinindeniz :D

Bakmayın böyle sessiz durduğumuza. Bu yapılan çocukça gündem belirleme amacı ile masum insanlara iftira etme hareketinin bir gün hesabı mutlaka sorulacaktır..

Bu mevzuya en güzel cevabı Kur\'an-ı Kerim Kâfirun Suresi\'nin son ayetiyle veriyor.

\"LEKÜM DİN-İ KÜM VELİYEDİN...”

Sizin dininiz size, benim dinim de banadır.

Akp Gibi Müslüman Olcama Papa Gibi Kafir Olurum Gördük Müslümanlıklarını Insanların Iyi Niyetrlerini Suistimal Ederken

Bu mevzuya en güzel cevabı Kur\'an-ı Kerim Kâfirun Suresi\'nin son ayetiyle veriyor.

\"LEKÜM DİN-İ KÜM VELİYEDİN...”

Sizin dininiz size, benim dinim de banadır.

O zaman hükümetin hepsi dinsiz :goz:

Ve onlara oy vererek buna sebebiyet verenlerde...

O zaman hükümetin hepsi dinsiz :goz:

Ve onlara oy vererek buna sebebiyet verenlerde...

hemde AKpyi dinisiyasete alet etmekle suçluoyrsunuz hemde siz aynısını yapıyorsunuz...

Laik Ülkemizde neden Müslümanlığı konuşuyoruz...

Müslüman olmanın kuralalrı vardır, bu kuralları yerine getiren herkes müslümandır ama işlediği günashlardan ötürüde cezasını çekecektir..

En büyüğüde kul ve yetim hakkı olduğunu biliyoruz...

Şimdi onlara oy vereberde DİNSİZ dir demek doğru bir davranış olmaz...

Ya CHP li SAVIn Hac için yaptığı alçakça açıklamalarının ardından CHPye oy verenlerde dinsizdir diyebilirmiyiz...

Ne dersin AŞIK....

Din boyuunda karşılaştırma yapmak son derece yanlıştır...

Akpde bunu yapıyor ama yanlışın içine sürüklüyor kendini...

Her seferinde beni şaşırtmaya devam ediyor bu ergenekon ucu bakalım
daha kimlere kadar uzanacak al sorgula bırak yöntemi ilginç doğrusu.

€rd@ls10;3540504' Alıntı:
alınsın tabi gerçekler iyi anlaşılsın...
Tuncay Özkan bas bas bağırıyodu günlerce

Gerçekler anlaşılsın haa.
Ben buna ağzımla gümeye teşebbüs bile etmem.Gündem değiştirmek için yapılan şeylere ne kadarda yürekten inanıyorsunuz.Aylardır gözaltında olan insanları niye hala mahkemeye çıkarmadılar.Üstüne üstük bi tanesini de ÖLDÜRDÜLER.Şu anda deniz feneri olayını unutturmak için yeniden ergenekona başvurdular,çünkü yapacak başka birşeyleri kalmadı.

AKP kendi kendini bitiriyor.Onlarda bunun çok farkındalar.Son çırpınışları artık...

:durdurun

Geç kalınmış bir tutuklama .
Tuncay Özkan , her daim söylüyordu beni ne zaman alırlar bilemem diye .

Ergenekon '' Safsatasında '' ne zaman içeri tıkılacak diye iddia oynanan bir şahıstı .
Keriz Feneri - Şaban Dişli - Zahid Akman mevzuları işin içine girince Gündem değiştirmek için Ergenekon Safsatasında yeni kişileri göz altına alıyorlar .

Nurseli İdiz ve Sisi Saçmalığı bundan ibaret .

Tuncay Özkan ise hükümete Muhalefet yaptığı için içeri tıkıldı .
Ergenekon Balondan başka birşey değildir .

Hep Yazıyorum Savcı ÖZ bırak Kurtlar Vadisi izlemeyi . Gerçek hayata dön .

Kule bak simdi..

Ergonekon dediğin olay tam'da Deniz Feneri olayı varken gene patladı...

Adamlar Deniz fenerini kapatmaya çalışıyorlar...Tuncay Özkanın doktorunu bıle tutuklamışlar....Nurseli idizi bile dusun artık kadın sadece Cumhuriyet Kadınları die 1 dernekde bulunduğu icin goz altına alındı....

Tayyip tek yaptıgı sey gundem degıstırmek....ama Lamba'nın son yanışları bunlar...

Sav icinse ; her 1 koli yumurtanın ıcınde 1-2 tanesi catlak cıkabilir..cıkmı$da...

Gerçekler anlaşılsın haa.
Ben buna ağzımla gümeye teşebbüs bile etmem.Gündem değiştirmek için yapılan şeylere ne kadarda yürekten inanıyorsunuz.Aylardır gözaltında olan insanları niye hala mahkemeye çıkarmadılar.Üstüne üstük bi tanesini de ÖLDÜRDÜLER.Şu anda deniz feneri olayını unutturmak için yeniden ergenekona başvurdular,çünkü yapacak başka birşeyleri kalmadı.

AKP kendi kendini bitiriyor.Onlarda bunun çok farkındalar.Son çırpınışları artık...

:clap Gerçekten çok haklısın, bir açıkları meydana çıktığında pişkince her seferinde aynı şeyi yapıyolar, bütün gözler üzerlerindeyken birşey çıkarıp Gündem değiştirmeyi iyi öğrendi bunlar.
Çırpındıkça batacaklar İnşallah. :vur

şu solun hali gerçekten zor...halkların özgürlüğü martavalları tutmadı 100 yıldır,sonra baktılarki halklara özgürlükle olmuyacak halkları sömürmük,bölmek,birbrine düşürmek için mayalandılar,,şimdide aynı halkın seçtiği çoğunluğa küfrederek halkçı olduklarını sanan ,ama deniz fenerinden tayyibe suçlama çıkartırken,aynı tuncay özkanın chp ye para aktardığını söyleyemeyen,mitingleri desdekleyen sisicik,pisiciklerle türkiyeyei darbeye sürükleyenlerin aynı kaba yaptıklarını anlayamayanların daha konuşacak yüzü kaldımı? ALDATILDIK EY HALKIM...mitinglerde biz kaç yüzbinmilyonduk ey halkım ,,ah tuncay vah tuncay,kanaltürkten aktardığın para ile chpnin gücü bile seni kurtarmaya yetermi bilemem..zaman gösterir,avukatın chp liymiş ,şahinmengü ile olmaz,bence baykalı tutmalısın..

Sözde halkçı arkadaşlar şimdi de halkları yönetmek için oluşuma girmiş çetelerin avukatlığını yapmaktalar çok komik :D

şu solun hali gerçekten zor...halkların özgürlüğü martavalları tutmadı 100 yıldır,sonra baktılarki halklara özgürlükle olmuyacak halkları sömürmük,bölmek,birbrine düşürmek için mayalandılar,,şimdide aynı halkın seçtiği çoğunluğa küfrederek halkçı olduklarını sanan ,ama deniz fenerinden tayyibe suçlama çıkartırken,aynı tuncay özkanın chp ye para aktardığını söyleyemeyen,mitingleri desdekleyen sisicik,pisiciklerle türkiyeyei darbeye sürükleyenlerin aynı kaba yaptıklarını anlayamayanların daha konuşacak yüzü kaldımı? ALDATILDIK EY HALKIM...mitinglerde biz kaç yüzbinmilyonduk ey halkım ,,ah tuncay vah tuncay,kanaltürkten aktardığın para ile chpnin gücü bile seni kurtarmaya yetermi bilemem..zaman gösterir,avukatın chp liymiş ,şahinmengü ile olmaz,bence baykalı tutmalısın..

Avukatı dediğin kişi daha milletvekili olmadan önce de avuktlığını yapıyormuş,okumamıssın galiba yazıyı.

Sana halkın özgür olması,egemnliğin halkın elinde olması saçma geliyor olsa gerek.Allah bilir sen Cumhuriyetin kuruluş zamanında yaşasaydın da Osmanlı iyiydi böyle ne güzel soydan soya paşa paşa gidiyoduk da derdin.

Geri