eiffel
Forumun Kulesi
- Reaction score
- 0
O zaman hükümetin hepsi dinsiz :goz:
Ve onlara oy vererek buna sebebiyet verenlerde...
Nereden baktığına göre değişir ..Zaten mevzumuz da kim din iman sahibidir , kim değildir mevzusu da değil..Konuyu buraya getirmek bence doğru bile değil aslında.
Yıllardır her şeye muhalefet etmiş , hiç bir proje üretme zahmetine katlanmadan Atatürk ün partisi imajına yaslanarak meclisde kalmış ( zaman zaman meclis dışına da itilmiş ) bir siyasi zihniyetin , doğru veya yanlış bir şekilde Türkiye de çetelerin üzerine gitme peşinde olanların dinini sorgulamalarını çarpıcı buldum doğrusu..Başka türlüsünü beklemek hayalcilik olurdu zaten..Bundan iyi din sömürücülüğü yapılamaz herhalde..
Kule bak simdi..
Rütbe kısmımda Forumun Kulesi yazdığına göre üzerime almam lazım galiba , herhalde bana hitaben yazdın :saskin
Ergonekon dediğin olay tam\\\'da Deniz Feneri olayı varken gene patladı...
Adamlar Deniz fenerini kapatmaya çalışıyorlar...Tuncay Özkanın doktorunu bıle tutuklamışlar....Nurseli idizi bile dusun artık kadın sadece Cumhuriyet Kadınları die 1 dernekde bulunduğu icin goz altına alındı....
Tayyip tek yaptıgı sey gundem degıstırmek....ama Lamba\\\'nın son yanışları bunlar...
Sav icinse ; her 1 koli yumurtanın ıcınde 1-2 tanesi catlak cıkabilir..cıkmı$da...
Walla ben Akp hükümetinin Hackhell sözcüsü falan değilim , çok net bilgim yok ama siz biliyorsanız bu konuda bi şeyler söyleyin...
Her gün tonlarca eleştiri yapılıyor Ergenekon iddianamesiyle ilgili , toplumun belli bir kesimi
sürekli yaylım ateşinde bulunuyor ( bi tanesi de forumumuzda her mesajında yazmayı ihmal etmiyor ) Ergenekon savcılarına..Ama her ne hikmetse Ergenekondan içeri giren bir türlü dışarı çıkmayı beceremiyor ( sayısı çok az istisnaların dışında) Nasıl oluyor da bu hükümet bunca yoğun baskılara rağmen Tsk dan emekli olmuş paşaları , binbaşıları , hatta halen görevli subayları ve onlarca sanığı hala içeride tutabiliyor..İnsanın aklından ister istemez geçmiyor değil Acaba bu insanlar gerçekten de memleketin dibine dinamit yerleştirmeye çalıştılar da o yuzden içeriden çıkamıyorlar diye..