erkekler bizi anlamıyorrr!!!

erkeqlerin bizi anlamadığı kadar biz de onları anlayamayabiliyoruz bazen..yaratılılışımız farqlı naAapalım..bu konuda tartışma olmaz...yeterqi saygı olsun arada..iki taraf da tamamlar birbirini..ztn Allah(cc) birbirimizi tamamlayalım die böle farklı yaratmıştır bizi...!! ;)

kesinlikle katılıyorum bi orta yol bulunması gerekir zaten iki tarafta birbirini tamamlıyo önemli olan bu....

Aç olmadığımızı söyleyip, kendimize salata alırız sonra da sevgilimizin yemeğinin yarısını afiyetle yeriz. Hatta onun yediği patates ve burgerle yetinmeyip, tatlısından da mutlaka bir iki çatal alırız. İşte bu davranışımızı bir türlü anlamazlar zavallı erkekler. Acaba kendimizin değil de başkasının tabağından yersek daha mı az kalori aldığımızı zannediyoruz?
Ya bunu sen mi erkek arkadaşın mı yazdı?

alıntıdır yasmayı unutmuşum sanırım çok pardon düseltiyorum hemen:p....

bencede zavallı kızlar walla uzuluorum onlara yaa iyiki erkegim be ohhH!!

CHI€F' Alıntı:
Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla imtihan edilir ..!!!

:sigara: :sigara: :sigara:

doğru söze ne denir...

bir popoya neden 20 ciyyyn bilirim

onun namı diğer adı tembelliktir bizim oralarda.

ütü derdi
kurutma derdi yok
2-3 günde bir değiştirme derdi yok

tam tembelişşşş

nasssı ööle diimi

sizi bilim bile anlayamaz bence bi çözümünüz yok sizin hepiniz hergün farklısınız eski sevgilim mesela gönderdiği mesajların saatlerine bakınca gündüzleri kurt adama dönüştüğünden şüpheleniyordum

seversin sevmezler guvenirsin arkandan vururlar ilah yaparsın bir fahişe gibi davranırlar

Devil' Alıntı:
seversin sevmezler guvenirsin arkandan vururlar ilah yaparsın bir fahişe gibi davranırlar

seni sewmeyeni sende sewme ozaman bu kadar basit

Biz ErkekLer KadınLarı AnLamak İçin GeLmedik Bu Dünyaya Zaten ... OnLar KendiLerine Mana Veremiyo.. Bizmi Verecez? :D

Bazıları Doğru Bazıları Değil

Kadın Doğduğundan Ölene Kadar Sorunlu Yaşyan Tek Varlıktır :

alish' Alıntı:
Biz ErkekLer KadınLarı AnLamak İçin GeLmedik Bu Dünyaya Zaten ... OnLar KendiLerine Mana Veremiyo.. Bizmi Verecez? :D

cok guzel demissin kardesim

onlar benim icin matematik'ten daha zor :ter: :ter:

Geri