erkekler ne ister_??

evrenbesiktas

kartalizma
Reaction score
0
çaresizliğin yalnızlıkla dertleştiği yerden....
eer ki bir dişiyle aşk yaşıyorsak sevişmek istiyoruz o ayrı. o duygusal bir şey.

antropolojik, biyolojik, ekonomik, taktik gerçekler.

erkek her dönem çiftleşmeye hazırdır. kadın ise dönem dönem dğurganlaşır. eğer kadın her dönem doğurgan olsaydı doğanın nüfus kontrolünde tek aracı doğa olayları ve yemek zinciri olurdu. eğer erkek de dönemsel çiftleşmeyle sınırlansa idi, çiftleşme için müsait dönemde bulunacak erkek ve dişinin denk gelme ihtimali genel nüfus oranında aritmetik olarak azalacaktı.

İşbu durum söz konusu olduğunda, düşünme yetisine sahip insan erkeğinde bile analitik psikolojinin önergesi gibi, özellikle alt beyin ve dürtüler ağır bastığı için, insan erkeği SEKS İSTER.

Erkek aldatır da. Çünkü doğada tek eşlilik, eşe sadakat, bekârlık gibi olgular yoktur. Erkeğin amacı ve görevi türün devamlılığı için DNAsını üztün özelikleri olduğunu gördüğü dişi aracılığıyla bir sonraki nesle aktarmaktır. Bu aktarım sonrası oluşabilecek, ırsî hastalık, avlanma, yem olma, hastalık kapma, doğa koşullarına ayak uyduramama ihtimallerinin yüksekliği sebebiyle, erkek dişinin gebeliği döneminde cinsel dürtüsüne engel koymaz.

erkeğin görevi en kısa zamanda başka uygun dişileri de dölleyerek DNA aktarımında başarıı ve çeşitliliği garantilemektir.

Bu açıdan bakınca, dişilerin görevi yavrulamak, yavruları beslemek, yavrulara besin bulmayı öğretmektir.

Organizasyonel şemada bakarsak:

ergin dişi fabrika ve bakım servisidir

ergin erkek hammaddedir

yavru dişi üretim sürecine katılacak rant ve üründür

yavru erkek ise piyasaya sürülen mal ve hammaddeyi oluşturacaktır

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Bir allahın kulu çıkıpta "erkekler ne ister?" diye sormuyor. Varsa yoksa kadınlar üzerine tartışılıyor. Benim de isteklerim var, haklarım var, duygularım var. Ben de zaman zaman inciniyorum, kızıyorum, üzülüyorum, kapris yapıyorum. Bazan kendi kaprisimi bile çekemiyorum. Hatta zaman zaman anam beni niye kız doğurmadın diye soruyorum. Sorumluluk alıyorum. Almak ne demek aldırttırılıyorum.

Peki ben ne mi istiyorum. Gölge etmeyin canım. Vücudum kıllı olduğundan yanamıyorum.

(alıntıdır)

erkeğin görevi en kısa zamanda başka uygun dişileri de dölleyerek DNA aktarımında başarıı ve çeşitliliği garantilemektir.

Bu açıdan bakınca, dişilerin görevi yavrulamak, yavruları beslemek, yavrulara besin bulmayı öğretmektir.

ehaeh tavukmu leğn bu bu yumurtlasın :)

Ben sorgulanmak istemiyorum + karşımdakinin kuruntu yapmasını istemiyorum+çok temiz kalpli dürüst olsun istiyorum birde 90-60-89 istiyorum ;)

ben dürüst olsun istiyorum,eğlenceli olsun istiyorum,saçları ya sapsarı ya da simsiyah olsun istiyorum,yeri geldiğinde çok cazibeli bir kadın yeri geldiğinde küçük bir çocuk yeri geldiğinde de dertlerimi sırlarımı paylaşabileceğim bir dost olmasını istiyorum galiba ben çok şey istiyorum ve ondandır ki aşık olamıyorum :p

Ben ne isterim mesela iyi bir iş iyi bir maaş iyi bir eş ehuhe yoksa fazla bir şeymi istedim :)

evrenbesiktas' Alıntı:
ben dürüst olsun istiyorum,eğlenceli olsun istiyorum,saçları ya sapsarı ya da simsiyah olsun istiyorum,yeri geldiğinde çok cazibeli bir kadın yeri geldiğinde küçük bir çocuk yeri geldiğinde de dertlerimi sırlarımı paylaşabileceğim bir dost olmasını istiyorum galiba ben çok şey istiyorum ve ondandır ki aşık olamıyorum :p

Sen bunları bulursun dostum emin ol bulursun :eek:

sadece ve sadece benim onu sevdigim kadar beni sevsin yeter baskada b1sey 1stemem.....

bunu kim yazmissa kesin cinsel hayatinda bi sorun war we isi felsefeye dokmus artik caresizlikten

içi güzeL oLsun dogru dürüst temiz kaLpLi oLsun. Ehh birazcıkta dış güzeLLigi oLsun tabe. 90-60-90 meseLa ama tabiki önCe iç güzeLLik önemLi... ahh ahh Kendim için bişe istemiyorum Allahım anneme güzeL bi geLin nasip eyLe :D:D:D

eheuehe heraLde kardeş yaw :) Yaa işte Lafın geLişi söLenir. :D

ßen erKekeğim HACKHELL da Mod oLmaK istiom.....

Geri