Erkekler ne zaman ağlar?

Erkekler Ne zaman Ağlar...

• İddaa ve at yarışı gibi oyunlarda 1 farkla ikramiye kaçırdıkları zaman

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kadınlara şiddet uyguladıkları zaman

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Çok yakınları öldüğü zaman
Eve ekmek, çocuğuna süt getirecek parayı bulamadıkları zaman
Eşi/sevgilisi tarafından aldatıldığı veya terkedildiği zaman
90+2`ye kadar galip gelen takımları, son dakika golüyle yenildiği zaman
Erkekler sadece bebekken ağlar
İddaa ve at yarışı gibi oyunlarda 1 farkla ikramiye kaçırdıkları zaman
Kadınlara şiddet uyguladıkları zaman
Erkekler de insan oldukları için ağlanacak her duruma ağlayabilirler
Erkekler asla ağlamaz
Diğer ( Belirtiniz)

En mantıklısı "Erkekler de insan oldukları için ağlanacak her duruma ağlayabilirler"

Çok yakınları öldüğü zaman
bebekken ağlar
Erkekler de insan oldukları için ağlanacak her duruma ağlayabilirler

Bana Göre Ağlamanın Yeri Zamanı Yoktur. Kendi Açıma Konuşmam Gerekirse Hiç Ummadığım Bi Anda Çalan Bir Şarkı. İzlediğim Bi Görüntü Bunun Gibi Şeyler Mesela.

Örneğin : Elveda Rumeliydi Galiba. Ramiz Efendinin Büyük Kızı Vuruldugunda Bağlama Eşliğinde Yasemin Göksu'nun Söylediği " Aman Doktor " Türküsü Beni O Gece Feci Şekilde Etkiledi ve Derin Bi Şekilde Gözyaşlarına Boğuldugumu Hatırlarım.

2 ci Ağlama Anım İse ; Askerdeyken Acemi Birliğine Giderken Bütün Aile Eş Dost Toplanmıştı Otogara Hic Ağlamadım. Hatta Tam Tersine Makara Bile Yapmıştık. Acemilik Görevim Bittiğinde Usta Birliğim AĞRI Olarak Belirlenmişti ve Dağıtım İznimi İzmirde Geçirerek Ağrı ya Geçiş Yapmıştım. Gittiğim Dönem Birliğmiizin Binasında Tadilat Oldugundan Dolayı Abartısız 2-3 Hafta Telefonda Açamadık Hali İle Ailemizle Görüşemedik. Kimseden Cep Telefonu İsteyemiyorum Acemiyiz Daha. Bir Gece Yatakta Annem Aklıma Geldi Film Koptu Başladım Hüngür Hüngür Ağlamaya. Üst Ranzada Yatan Çavuş Üst Devrem Neden Ağlıyosun UŞAK'lı Dedi ? Bende Anlattım Durumu. O'nunda Gözlerinden Yaşlar Süzüldü. Telefoununu Verdi Bana Hemen Aradım Bizimkileri. O Gece Sabaha Kadar Ağlamıştım. Aynı Şekilde Bizimkileri de Ağlattım.

Geri