erkekler neden göz yaşı dökmezler

KadınLar gibi zart Ayy Sınavdan zayıf aldım ayyy Tırnagım Kırıldı Ayy Suratım Çizildi yok Ayağım takıldı BİlmemNe Gibi Konularda Cıvıklık Etmesler En azınlar bunu kadınlar yaptıgı için Erkekler Kadınların Yaptıgını istemezler Tabi Erkek Ama delikanlı Erkek Ağlarız Ağlarız Bizde ağlarız İnsanız sonucta Duygu birikimini taşıyamayınca ağlarız.Kadınlar cok Duyguludurlar denemez Sadece kadınlar Duygu birikimini kaldıracak kapasitede degiller o yüzden biriktirmeden Oto Poka ağlarlar ama erkekler Bardak dolunca istmeden Gelir Göz Yaşları BElki hayatını Vermiş Aşkına Belki Vefat eden Anasına belkide Allah Aşkına Ama Mutlaka ağlarlar.

KadınLara nazaran Daha soguk kanLı oLdukLarı iCİn :p

Biyolojik açıdan sanırım kadınlar daha soğuk kanlı.

Yetişme tarzı ideoloji gerçek değil bence ama bi açıdan olayları daha metanetle karşılıyor olabiliriz.

erkekler yalnız ağlar. ağladıklarını kimse göremez, saklarlar... çünkü ağlamayı zayıflık olarak görürler, gururlarına yediremezler. erkek dediğin her zaman güçlü ve vakurdur ne de olsa. "ağlamak mı?" onu kadınlar yapar, erkek adama yakışmaz. insan olduklarını ve ne olursa olsun duygu taşıdıklarını unuturlar... :D

Doğru cevap =) :clap

erkek adam ağlamaz.en fazla üzülür ve moralsiz olur.gizlice ağlıyolar diyenler yalnış demiş bence.çünkü ben daha ağlayan arkadaşımı görmedim.kendim de dahil.formdaki erkekler çizdirmeyelim karizmayı.hepinize saygılarım var...:))

erkek ağlamak istesede ağlıyamaz.çünkü erkek vasıflarını taşıyor

TabiatImda yok kendi açımdan baktımda istesemde ağlayamıyorum Bunu zayıflık yada güçsüzlük olarak gördüm için deil ama hayatımda bir kere agladım oda üzüldüm için falan deil elimde güçüm olmasına ragmen hatrını kıramadım birinin ricası yüzünden bana yapılan haksızlıga cvb bile veremedim için hırsımdan gözlerimden yaş geldi ama onun dışında hatırlamıyorum parmaklarım kırıldı o zaman bile aglamadım buda demek oluyor ki bizim dogamızla alakalı bişey

Geri