Erkekler Neden Küpe Takar ?

bu küpeyı takanalr acaba selim han gibi yasıyorlarmı kı kupe takarak alahın kolesı olduklarını beyan ediyorlar

karsı cinse cıks gorunmek için erklıgınn esalarından vazgecmiş batı özentisi ile batının yaptıgı herşey guzledır diye alan körermiş bir zihnıyetın eserlerı

Bu konuyu açan değerli arkadaşım...

Sen nasıl ki KiLLinq-LoNeLiNeSs gibi Türkçe olmayan bir kelimeyi sırf güzel duruyor diye özenerek kullanıyorsan onlarda sırf güzel durduğunu sanıp özenerek takıyorlar!

Bilmem anlatabildim mi?

Birilerine neden yapıyor nasıl yapıyor demeden önce kendimizden yola çıkmak daha mantıklı bence...

bu sorunun cevabını bir tek sebebe bağlamamak gerektiğiyle birlikte tek kulakta sadece yakıştığı için takılması gayet iyi bi sebep olduğu fakat bir yaştan sonrada absürt durduğu da bir gerçek

yaptınız muhabbete bakın ya.. yaşlı insanlar gençleri gereksiz yere eleştirir ya bu topicd öle bişe olmuş..

ayrıca takma sebebi kendini iyi hissetmek...değişiklik şans ve görünümünü küpeyle tamamlamak istiyordur ne olacakkı başka

Doğuda eğer bir ailenin tek erkek çocuğu var ise ona küpe takılırmış ya da en azından kulağı delinirmiş ki belli olsun tek erkek evlat olduğu zaten yavuz sultan selimin başlattığı bir akım bu günümüze yansıyan . Bide kurtlar vadisinden , ezel'den fırlamış vatan kurtaran tipler çok uğraşır bu tip erkeklerle ve nedendir bilmiyorum . haa ben takarmıyım takmam ama harbiden yakışana tam yakışıyor oda ayrı tabi ..

Doğuda eğer bir ailenin tek erkek çocuğu var ise ona küpe takılırmış ya da en azından kulağı delinirmiş ki belli olsun tek erkek evlat olduğu zaten yavuz sultan selimin başlattığı bir akım bu günümüze yansıyan . Bide kurtlar vadisinden , ezel'den fırlamış vatan kurtaran tipler çok uğraşır bu tip erkeklerle ve nedendir bilmiyorum . haa ben takarmıyım takmam ama harbiden yakışana tam yakışıyor oda ayrı tabi ..

tebrik ettim ulaş iyi konuştun

mıknatıslı taktım 1-2 gün. ve az çok kullanmış biri olarak söylüyorum bence erkeklere yakışmıyor ha ben neden taktım özentilikten ama gidip hemn kulağı deildirmedim zararın neresinden dönersen kardır demişler:D

İnsanın içindeki merak duygusunu gidermek için birebirdir.Kişinin kendi tercihi olmakla birlikte sigara alışkanlığından yada içki içmekten bin kat iyidir gözümde.ama uzun saçla birleşince birazda acaip durmuyor değil.Sonuçta insanın tercihi yakışanıda var yakışmayanıda

Geri