erkekLer nie bu kadar saf ?

yani sen simdi islam hukuku dıye bıseyın war oldugunu kabul edıomusun ? hayır ınsan ınanmadıgı seyı kabul etmesı zorda ;=)

iSpiYonCu' Alıntı:
yani sen simdi islam hukuku dıye bıseyın war oldugunu kabul edıomusun ? hayır ınsan ınanmadıgı seyı kabul etmesı zorda ;=)

sayın ispiyoncu kardeş

sana sadece şunu söyleyebilirim
sorduğun soruya cevap vermiyorum çünkü soru saçma ötesi saçma

bu arada imzana gelelim sırf inançsız olduğum için beni öldürmek istiyorsan buyur gel
sana karşı kendimi savunmam bile
benim kendimi savunmam sana zarar verir ve ben insana asla zarar vermem
o insan benim canıma kast etse bile

saygılar

birader nesı sacma bı solesene ınsan ınanmadıgı bıseyı nası kabul edebılırkı ?
hı hı ewet adresini söle seni öldürmeye gelcem hayret ya ne adamlar war ... olm harbiden komiksin

başlık içeriğinden fazlasıyla şaşmış, görüşlerini bildirenler tekrar tekrar yazmasınlar, yeni arkadaşlar devam edebilir.. ((özel konuşmları pm'de yapın))

allah tek kadın 4 ispiyoncu haklı. aslında en bastan 4 almak lazım olum durumlarına karsı hem ayakkabı koleksıyonuda genıs olur :)

erkekler saf diyen arkadaşlar. ya saf değilde saf ayağına yatıyorsak. kimbiliiiir arkanızdan neler oluyor. kendini cook cin sanan bi kız arkadasım var ama yazıııık bazen kadnlarda coook saf olabiliyoo :) :) :)

aslında haklılar erkekler saf. ama o saf hallerıyle bıle kadınları kadırabıldıklerıne gore kadınlar daha da saf

tabi ki erkekten erkege degişir o adam saf degil kılıbık

mutlu' Alıntı:
aslında haklılar erkekler saf. ama o saf hallerıyle bıle kadınları kadırabıldıklerıne gore kadınlar daha da saf
sen öLe biL :) erkekLeri awucunun içinden çıkarır kısLar :cool:

((((((((((((:)

HIHIII BENİM KIZ ARKADAŞTA ÖLE DİYOO SİZ SAFSINIZ DİYE. HANİ DERLER YAA HE DE GEÇ. ÖLESİNİZ KIZLAAR BİZİ AVUCUMUZUN İÇİNDEN ÇIKARIRSINIZ :p

Geri