..::Erkekler 'SeviyoruM' Demez::..

duymakmı önemli hissetmeK mi önemli ?

erkeklerin işine geldimi gayet güsel seni sewiorum die boyuna diip duruolar..Bıktıkları zaman yada kızdan sıkıldılarsa ne söylüyolar nede beni sewiomusun diye soruyolar??fazla yorum yapmıyım ben yoksa susmicam

TUĞBA SENİ SEVİYORUM bak dedim şaka bir yana ben diyorum ama çok yavan oluyor

ne gereği warsa o da ayRı :E

Gözüme çarptı konu bi yorum yazayım dedim;

Erkekler seviyorum demez çünkü; günün birinde arkasını döndüğünde sevdiği kadının kurşunla değil, yüreğiyle vurduğu hançer kendisini daha derinden yaralasın istemez.

Erkekler seviyorum demez çünkü; içinde fırtınalar esse bile sevdiğine zarar gelmemesi adına sessiz kalmayı tercih eder.

Erkekler seviyorum demez çünkü ERKEKLER Bir Bozkurt kadar Asil, Bir Kartal Kadar Yırtıcıdır ama içindeki fırtınaları hiçbir kadın bilmez!

Evet demez.EVET DEMEZ çünkü "kötü çocuğu" -afedersiniz ama -p.ç çocuğu- daha çok seviyorsunuz.O lafı söyledik mi zayıf gözüküyoruz gözünüze."Avcunuzun içinde" oluyoruz.Kendiniz söylüyorsunuz bunları!Sonra da gelip ağlaşmayın lütfen! :mad:

Not:Burada kızların geneli kastedilmiştir,konuyu açan kişiye karşı kesinlikle 1 garezimiz yoktur :D

degerli hisleri disari vurmak onlari ucuzlastirmak basitlestimek gibi gelmistir bana hep,bu yuzden saygi arzetmesi gerek buyuk hisler degerler vs hakkinda konusmamak hissedip saygi duymak gerekir diye dusunuyorum...sevgi gibi,yemin gibi,namus gibi,onur,seref gibi,inançlar,buyuk planlar hedefler vs gibi. Mevlana Mesnevi eserinde der ki "bitki topragin altinda ne kadar gizlenirse o kadar guclu olur" [kiytirik bi ot 2-3 gun kalir, agac tohumlari cok daha fazla kalir vs gibi ornek vermek istemis sanirim] hem bu soyletme cabasini da hic anlamam acikcasi hissetmenin muhtesemligi varken,ne gerek varki ucuzlastiriyosun adamin duygularini agizda cak cak dirdir sekline cevirerek,hissedip bilip o duyguyu saygi duyarak yasamak varken cok sacma geliyor.

bırakın isteyen istediğini desin herkesin kendi aklı var şükür

sevıyorum dıyınce ne oluo haa bu arada fotoda mı sorun var bende mı sorun var???

Geri