Erkeklerde SADAKAT Sol Avuç İçinde!!!

System33

New member
Reaction score
0
Erkeklerin avuç içinden sadakat testi

Alman astrolog Erich Bauer, erkeklerin sadakatlerinin ellerinden anlaşıldığını iddia etti. Bild Gazetesi’nde yer alan haberde Erich Bauer, sol elde bulunan "kalp çizgisi"nin erkeğin partnerini aldatıp aldatmadığını gösterdiğini bildirdi. "Çizgi az çatallıysa bu sadakat göstergesidir" dedi.

İşaret parmağı ile elin bitimine kadar uzanan çizgiden sadakatin okunabileceğini iddia eden Bauer, bu iddiasının sadece erkeklerin sol elinden anlaşılabileceğini söyledi. Almanya’nın tanınmış astrologları arasında yer alan Erich Bauer, "Kalp çizgisi güçlü ve uzun ise ve işaret parmağına kadar uzuyorsa erkek sadıktır. Eğer çizginin başında veya sonunda çok çatallanmalar mevcutsa flört etmeyi seviyor, ama yine de sadık. Fakat çizgi çok çatallı ise kesinlikle sadık kalmayan biridir" dedi.

Başlıkta belirtecektimde vazgeçtim benim avuç içi karmançorman çatal,bıçak herşey var :)

la bırak çatalı öle bi çizgi yok ben kalpsizmiyim şimdi ahaha:D
yok yok Zuzaylıyım:D

arkadaşlar bu doğruysa ben çok sadık birisiyim..çünkü kastedilen çizgide 1 tene bile çatal yok ve işaret parmağıma kadar uzuyor bu çizgi...

Çataldan bol bişi yok.Doru sölemiş adam :) Az daha kassam tabak çanak filanda çıkarırım o desenlerden heuehuehu

bende çizgi orta parmağın altında çizgi tıkanıyo ve cm başına en az on çatal atıyo
bu nedemek şimdi

baba el çatal kaynıyooo :) korkuyorummmm :p

Bu Almanlar Manyak Yahu İŞleri Gucleri Yok Kendilerine Is Cikartiyorlar

eee ii barri öğrendimiz ii oldu bakarız hiç dikkat etmemiştim :)

Geri