Erkeklere kupe yakisir mi??

Erkeklere kupe yakisir mi??

• Kullanılan toplam oy
    67
ennesine özenen erkekler öyle yapıyor işte

babasına özense takmazdı

erkekle küpe aynı bünyede olmaz daha nasıl açıklanır

Erkek adam küpemi takar ya, Türk erkeği küpe takmamalı taktırmamalıda :D

ilk üniye başladıgımda görmüştüm beş yıl önce dedim sizin ben demiştim sonra bi baktım çevremde takmayan kalmadı hatta arkadasımın annesi dogum gününde küpe hediye etti :) bencede delikanlı adamı bozar ama benim bildigim takana sövüp sayıpta sonra kendi 2 şer 3 er tane takan ülküdaşlarım oldu ilk geldigi sene okula uzun mont kumaş pantolan sivri burun giyip te sonra küpe takınca şok oluyosunuz....
o yüzden söven laf atan arkadaşlara tavsiyem başınıza gelmesin :D:D

Gördügüme Tip tip ßakiyorum ters ters ßakarsa DaLarım affetmem :)

Küpe ßayan işi Arkadaş Erkege Ters Racona Ters Gurura Ters Örfümüze Adetimize Ters..

Özenti oLmayaLım özentiLeri uyaraLım

benim hosuma gitmiyor sevmiyorum

bazi erkekleri görünce küpeli kaslari alinmis erkek gözüyle bakamiyorum artik bi tiksinti geliyor :eek:ut: kari gibiler sanki iyk

Anket dışı olacak ama

Bir kenara çeker konuşurum daha sonrada allah ne verdiyse :vur

İslamda her fikir e inanca saygı vardır .. (Benim inancımı baltalayıcı olmadığı sürece)

Bir turist karşımıza çıksa ve kulagında küpe , yine dövecekmisin .. Seni müslüman bilecek senin takındıgın tavır karşısında İslamı müslümanları yobaz gerici bilecek ..
Kimse kimseyi fikirleri inancı yüzünden dövemez kardeşim kusura bakma ...

arkadaşlar küpeyi yavuzsultan selim han takmıştır bilğim kadarıyla ama bu zamandaki erkekler gibi kız tavlama yada kendini beğendirme amacıyla takmamıştır o zamanlarda kölelere küpe takılırmıştı normal insanlardan ayırt etmek için bu mübarek padişah ise mevlaya itaatinden bende Allahın kölesiyim diyerekten takmıştır

Bana çok ters gelir küpe takmak büyük konuşmuş gibi olmasın ama ölsem yine takmam takanada erkek değildir demem.....

herkese yakışmaz tabikide.. Ama takanlarda illa erkek değil anlamında bir yakıştırma hiç hoş değil. Medeni bir ülkede yaşıyoruz sonuçta. Erkek her türlü erkektir sadece aksesuar şeklinde takar yani... Birde böyle düşünmek gerekli.. Ama küpe takıp kıvararak yürüyen erkeklerede bişey diyemem o konuda : )

Geri