Erkeklere Pembe T-Shirt Yakışırmı_?

• Kullanılan toplam oy
    45

*CüCüK*

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

Hackhell Erkekleri Pembe T-Shirt Giyiyormusunuz_?

siyah , mavi , beyaz gerisi yalan. :emzik

Tabi kendine yakıştıranlarda var , zevk meselesi diyecem ama ama .... :)

şöyLe güzeL bir abercrombie oLursa neden oLmasın :)

Üstüne Milyar Verseler Giymem..
Bana Ters

zevkler ve renkler tartışılmaz ama bende şahsen giymem kendime yakıştıramıyorum =)

çok saçma bi tşört olmadıktan sonra sade bi pembe yada ona yakın bi renk tercih edilebilir

esmer olunmadığı sürece pembe giyilebilir bence. Çünkü Esmerler giydiklerinde göze batıyor. Ancak beyaz tenliler giydiğinde gayet şık duruyor. Tabi gay gibi olunuyor o zaman diyenlerde çıkacaktır ancak şöyle de birşey var. Bir insanı gay diye itham etmeye karar verdiysek 9500 neden bulabiliriz :) Kıyafet giymeyle cinselliğin bir önemi yokdur BENCE :)

sonuçta bu da renk kardeşim :) bişe olmaz erkeklik renkle olsaydı .. ohooo fatih ürek konserlerinde çoğunlukla siyah giyinir arto ona keza :D

zevkler ve renkler tartışılmaz :)
insan kendine yakıştırıyosa giyebilir

Ten rengi beyaz olunca çok güzel gidiyor.
Tabii bu pembe adam gibi pembe olacak.
Parlak pembe kötü durur.

pempede nasıl pembe diye sorasım geldi :)

Pembe yakışır kızı erkeği yok bunun ama biraz solgun olacak rengi :laugh:

Oldu olacak devamıda gelsin ayakkabı, pantolon ..
Olmamalı Olmas Olamass :)

Konusunu açmak bile saçma ne var pembede ne yani olay anlayamıyorum ya erkeklik içinde olcak yarası olan gocunur onu bunu giymem vs der :)

yakışanı var ama ben almıyım :smile:

Erkek pempe giymez diye düz mantık konuşmamak lazım ama erkeğe pempenin yakışmadığı da bir gerçektir,iyi bir imaj oluşturmaz gözde...

peygamberimizden böyle bir hadis nakledildiğini bilmiyorum =). Kırmızı kıyafet var ama pembe duymadım ben abi :D

Geri