Erkekleri ACAYİP itici yapan ÖZELLİKLER!

ExpeRt`

Counter Strıke
Reaction score
0
:durdurunGenellikle hangi erkek yanımızdan geçerse onlardan ya ter yada bir parfüm şişesi kadar sıktıkları ağır parfüm kokusu gelir burnumuza!

Yolda yürürken arkilerine bile küfür ederler bu küfürler annelerine bile olabiliyor !

Yolda iğrenç bir şekilde geyirmeleri !

Çok kaba konuşmaları !

Mor parlak gömlek giymeleri bide olur olmaz o kılların arasına kolye takmaları!

Kızların önünden geçince ağır başlı olmaları !

Daha tanışmadan bile kızlara çıkma teklifi etmeleri!

Olur olmaz hareketler yapmaları!

Ayakkablarını ayaklarından çıkardıklarında acaip iğrenç bir ayak kokusunun bütün binayı sarması!

Terliğin altına çorap giymeleri!

Önlerinden kız geçince (vaşşş yavrum veya analar neler doğuruyor be )diyerek laf atmaları!

Saçlarına tam bir kutu jole sürmeleri !
ve saçlarını ya inek yalamış gibi veya dik dik yapmaları(gökyüzüne kadar)

Hele topsakal yapıp ağızlarıyla o sakallara ulaşmaları ve dilleriyle sakalları ellemeleri(sanki açlar)

YoLDA olur olmaz yerlerini kaşımaları !!!

hele kızlar gibi sakız çiğnemeleri(şapırtatarak)

BİDE YERE TÜKÜRMELERİ VARYAAAA!(balgam çıkararak hele:durdurun)

katılıyorum bie erkek olarak ben bile iğreniyorum bunlardan.:D çok şükür hiç biri yok bende:p:D

komedi valla güzel tespitler
meltem-2.gif

Şimdi herkes ben bunları asla yapmıyorum diyecek ama en az birini her erkek mutlaka yapıyodur. Örneğin yolda olur olmaz yerlerini kaşıma kısmına gündelik hayatta sık sık rastlıyoruz. İnsanın her hangi bi uvzu yoldaykende kaşınabiliyo burda olmaz şimdi kaşınma diyemiyosun. Yapabileceğin en güzel şey kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ve mümkün olduğunca kimseye görünmeden en az zararla bu ihtiyacı gidermektir :) Kızların önünden geçince ağır başlı olmaları hadi hadi inkar etmeyin hepimiz biraz ağır abilik yaparız hoşlandığımız bir kızla karşılaşınca :) Yolda yürürken arkilerine bile küfür ederler bu küfürler annelerine bile olabiliyor annelere olmasa bile arkilere de mi hiç küfür etmediniz. Gerçekçi olalım bir çoğu doğru tespitler :D Güzel paylaşım eline sağlık...

Daha tanışmadan bile kızlara çıkma teklifi etmeleri!
Bunu Yapan Varmıdır Varr fakatt...idda için dir onlarrr kaç kıza teklif edecn bakalım die :):)

tamam iii tespitler ama bütün erkekler böyle diğidir ki ama
kızların hiçmi salakça davranışaları yok ay oha falan oldum of ne gıcık söz öyle bu

bu özellik bende var demekki cok itici bir erkeğim :D

Geri