ErkekLeri Sinir Etmek İçin........

bence bu kadar bı maddeyı hatun kısmı yazamaz sadece kadınları sınır etmeyı kendılerıne gore cewırmıs olmalılar...

kadın kısmını az bişey dövüceksin, dövüceksin derken kafasını gozunu kırmayacaksın tabi ama kadın dediğin haddini bilecek...

bitti....

:D bunları uygulayacak kıza basarım tekmeyi :D kaybeden kendi olur :D sonra arkasından kötü konusurum :D:D

savunmuyacakmısınız yoksa savunacak bı yanı yok mu anlayamadım bende neYse saten sorgulamıoRumda : )

neyi savunayım ki.. ben sadece konu olarak açtım. bölüm mod. uyum. yapmam gerekeni yaptım :sigara:

he bunların hepsi yapılmamalı tabi.. bence..

ama bazılarınıda yapmak ii olur hani.. yapılmıormu.. yapılıyor tabi..

the end + relax :sigara:

bölüm mod u upss pardon o zaman ; )

relax olayına girdiysek take it easy diim bende hadı eywAllah : )

artık sinir mi eder katil mi orasını bilmem.

ikinizide çok seviyor değer veriyorum.mucks;).nazar mı değdi size ya.benim nazarıma geldiniz valla.bayılıyorum sizin dostluğunuza.ok yok bişi döverim sizi.

bunları yapında başınıza neler gelir bir bakın.

Bişey sorucam.
Peki bunları neden yapıcak kızlar?
Ego tatmini, Erkek düşmanlığı(madem öle neden biriyle çıksın yada evlensin)

Açıkçası anlamsız bir uğraş vererek bunları yapana kadar kendini sevdirmeye çalışsa yada onu geçtim erkeğini mutlu edicek şeyler yapsa eminim karşıdanda benzer bi tepki gelicektir.
İstisnalar olabilir onlara yapın o zaman :D ona bişi demem

Ama açıkçası kendisine değer veren bir erkeğe bunları yapan kızın ya kalbi yoktur ya da beyni
Lütfen hadi ya gibisinden bütün kızlar alınmasın bunları kasti yapanlar alınsın

bana rastlamaz ki =))) bende sans yok... tek bitanesini yapsınşar sadece.. fazla bişey istemiyorum... bakalım ondan sonra bidaha insan içine çıkabiliyor mu =)))

sen boyle yaparsan kufur yiyip tekmelenirsin bence

Ben OLsam O Kıza O YaptıkLarını Yedirtirim Gerekirse Dayak Atarım. Çok Şımarmıcak Bana Hizmet Edicek O Kadar

Kızların felsefesi.. diyecek bişi yok :)Son sözüm olarak sunu söylüyorum ..
"Kızı taktınmı koluna yakışmalı çaktın mı duvara yapışmalı" ;)

abi tavsiyesi böyle yaparsanız kaybedersiniz kendinizi bişi sanmayın.....

abi tavsiyesi böyle yaparsanız kaybedersiniz kendinizi bişi sanmayın..

Geri