Erkeklerin Evleneceği Kızdan Beklentileri

aSLihaN

New member
Reaction score
0
1 Hayatı sevebilmeli. Erkekler hayatı hep acımasız bulur. Bu yüzden eve bir karamsar yeter. Hatta erkeğine de sevdirmeli. (oldu sanki biz bu hayatta yaşamıyoruz :uyku: )

2. Çok güzel yemek yapmalı Ama arada sırada da yemeği yakıp bugün dışarı çıkalım demeli. (Hadi ya siz hergün çıkartın dışarı zati eve bişey getirmiyorsun deriz :cool: )

3. Erkeğinin esprilerine gülmeli. Gülerken gamzelerini ve gözlerinin içini göstermeli. O saklasa dahi erkeği görür ondan kaçmaz. (Erkek gözünün önünü görmüyorki hayat pahalılığından şimdi gülmeyi görsün.Millet şimdi kendi derdinde :eek: )

4. Çok nadiren de olsa arada nazlanabilmeli. İpin ucunu kaçırmamak şartı ile. Naz güldeki çiğ taneleri gibidir. (Aman ne nazı ya işve bile yapsak kar etmez bunlara :mad: )

5. Tv deki pembe dizilere vakit ayıracak kadar aptal olmamalı.Onun yerine o zamanı erkeğine ayırabilir. (tabi oda bize bolca maç seyrettirmeli nerde onda pembelik o bize yeşillik yaşatır ancak. vakitmiş peh :uyku: )

6. Hayal gücü geniş olmalı. Erkeğinin hayal gücünü dövsün ki Erkeğide ona yetişmeye çalışsın. (bizde hayal sınırsız o kapısına bile yanaşamaz )

7. Erkeğinin ailesini sevmek zorunda değil ama gerekli saygıyı gösterebilmeli.. (Bu doğru herşey karşılıklı ama oda benim ailemi sevsin, o dokuzda ben 8 aylıkmıyım:eek: )

8. Arada erkeğinin kafasını karıştırmalı ki oda toplamaya çalışsın. Vakit geçmiş olur. Bunun için Erkek bir şeyle ilgilenirken onun saçlarını karıştırması yeterli olacaktır. (onlar hep dağnık be. bırak dağnık kalsınnn :) )

9. Erkek genelde evleneceği kız için "Politikacı olsun demiyorum ama politikacılar denince hepsi hakkında kısa yorumlar yapabilsin" der ona göre. ( erkek ne politikası hakem olmasın der. derdi yeşil sahalar. varsın hükümet yıkılsın.)

10. Bilimsel konularda Einstein olmasına gerek yok ama okumuş olmalı. ( bence insan olsun.ne yapacan sana hoca mı olcak hanım olcak :eek: )

11. İyi bulmaca çözmeli Çünkü erkeğini çözmesi uzun zamanını alacaktır.
(Onu biz 1 sn de çözeriz kadının fendi erkeği yendi..:angel: )

12. Evleneceği garibanın Genelde memur olduğunu yani 657 ye tabii olduğunu unutmamalı. ( bizde gariban ile evlendiğimizi görürüz sizin gibi değiliz:uyku: )

13. Bazen uçuk kaçık olmalı yoksa bu hayat geçmez. (bak hellal be kadın dediğin iişveli deli uçuk ve tek sevdiği olur.bazen istisnalar kaide bozmasın bu arada :) )

14. Erkeğinin hatalarını milli güvenlik kurulu gibi değil , gariban bir memur gibi anlatmalı. (hahahahha kadınlardan ziyade onlar öle be:uyku: )

15. Maydanozun her şeye karışmak olmadığını, sadece yemeklerin üzerine konan leziz bir bitki olduğunu bilmeli. (olmaz suyunu sıkmak gerek birde.. bire bir sarhoşları ayıltmaya :mad: )

16. Erkeği dört dörtlük istemez ama en azından dört ikilik olsun diye düşünür. En azından bir araya gelince dört dörtlük olalım der. ( Bu sanırım matematiksel olabilir.bence matematik hocası eş seç kendine :eek: )

17. Birbirimize bağıralım ama asla annesinin evine gitmesin. Ya da beni gitmek zorunda bırakmasın. Her şeyi konuşarak çözelim der.Kızlar buna mutlaka riayet etmeli. (hadi ya ne bağırması. o evde dursun biz alışverişe gideriz.ancak sinirimiz gider :cool: )

18. Çiçekleri sevmeli ve erkeğininde bir çiçek olduğumu unutmamalı. Kızın bir çiçek olduğunu Erkeği zaten bilir. Aksi olsa zaten onla evlenmez. (Erkek mi kaktuste bir çiçek ama hahahaha :) )

19. Bu benim maaşım dememeli. Ortak havuz modeli olmalı. (bak doğrusun müşterek hayat :cool: )

20. Çocukları sevmeli. Erkeği Zaten ben hiçbir zaman büyüyememiştir ki. (biz büyüdükmü be. asıl sevgi bizi annemizden koparcak. o anasını 24 saat görür yeter onun sevgisi ona :cool: )

21. Erkek Evleneceği Kız 'da "Bilgisayar canavarı olmasına gerek yok ama en azından e-mail almayı , sörf yapmayı bilsin. Şimdi kokoreççiler bile biliyor. "düşüncesinden hareketle bilgisayara yatkınlık arar. (chat falan. sonra adam keser diye delice fikir . emial der chate gireriz :) )

22. Kızda mutlaka ses arar " Sesi güzel olmalı. Aksi takdirde saçlarım diken diken olur"diye düşünür. ( hani be onun kalın sesine evdeki camlar dayanmaz biz ne yapacaz :eek: )

23. Kızda Güzellik arar (iç dünyası) tabii manken istemez. Çünkü onların aşkı kısa olur. (tabi tabi evlenincede onların peşinden koşar :mad: )

24. Arada hoş sürprizler yapmalı. Tabii bunu yapmak sadece onun görevi olmadığını çok iyi erkeğinin bildiğini bilmeli. (zaten hep biz düşünürüz o evinin yolunu unutmasında :mad: )

25. Sabırlı olmalı ama tüm şaşkınlıklarına değil tabii. (bizdeki sabır sizde olsa anne olurdunuz hehehe :cool: )

alinti.

smile lardan dolayi flood.kabul etmioda :p

:cool: her hadükarda evde kalıorum:(

böyle bir kadın bulursanız bana da haber verin olurmu :)

saolasın ama
bunu yapan kadınlar artık çok nadir...

yemek olayı iyi olsunda yeter bana

Nie böle karamsarsınız ya..
kimse yemek yapamiomu artık :eek:

11. İyi bulmaca çözmeli Çünkü erkeğini çözmesi uzun zamanını alacaktır.
(Onu biz 1 sn de çözeriz kadının fendi erkeği yendi..

sadece bunu ararım yalnız öle 1sn die düşünen yanılmış olur öle her erkeği kolay lokma olarak görmeyin

6. Hayal gücü geniş olmalı. Erkeğinin hayal gücünü dövsün ki Erkeğide ona yetişmeye çalışsın. (bizde hayal sınırsız o kapısına bile yanaşamaz )

bu gercek kadınların işine akıl sır ermez

böyle kadın yok diyen arkadaşlar ;
siz adam gibi adam olup yüreğinizi ortaya koyarak sevin,bizde o zaman iyi kadın oluruz merak etmeyin :D:D:D

kendinize kölemi arıyorsunuz

Güzel bir konuya deyinmişsin cnm eline sağlık..

edit edit edit.... mailine dreamy gelio:)

Geri