Erkeklerin Evleneceği Kızdan Beklentileri

aSLihaN' Alıntı:
Nie böle karamsarsınız ya..
kimse yemek yapamiomu artık :eek:

gerçekten de şu anki kızların çoğu yemek yapmayı bilmezler hazıra aılştıkları için belli şeylerden mahrum kalmışlar

yahu aslihan ne kasıyon , kadın dediğin yatakta ii olsun bide açından öldürmesin yeter yaa.

sberkill sana sorduk mu nasıl olsun die!!

sberkil' Alıntı:
yahu aslihan ne kasıyon , kadın dediğin yatakta ii olsun bide açından öldürmesin yeter yaa.

arkadasım oha diyorum sana yaa....

sberkil' Alıntı:

AkLı iki bacak arasında oLan evlenemez dostum.. senin gibi !!

bencede hersey saygi ve sevgi cercevesinde yürüdügü zaman kimsenin kimseden büyük bir beklentisi olmaz diye düsünüyorum.

beni sevsin bana guvensin.. daha ne isterim ki? zaten gerisini beraber hallederis ortada ask olduktan sonra..

erkek kanından ne ister; erkeğinin verebileceğinden fazla birşey istememesini ister

isteğinin ne olduğunu kadında bilmez

:Sopa :eek:ut:
yal1707' Alıntı:
erkek kanından ne ister; erkeğinin verebileceğinden fazla birşey istememesini ister

ewde otursun hizmet etsin bana dışarı çıkmasın hiç :D sonra da beni herşeyden çok sonsuz sewsin guwensin yeter :D

sonun cu (bana göre) maddeyi de ben yazayım madem ;
biraz marjinal biraz edepsiz olmalı , tabiki sınırını kaçırmadan, mümkünse yerince ve özel anlarda....

Alıntı:
alish´isimli üyeden Alıntı
AkLı iki bacak arasında oLan evlenemez dostum.. senin gibi !!

hadi diyelim ki haklısınız ama ben
aklı iki bacak arasında bir sürü evli çift (özellikle dikkat edin çift!) tanıyorum

nerde yaw bunnar???Bize nie hep parantez içindekiler denk gelio...
lütfen yazdıklarınıza dikkat edin.. burası khackhell girls

aslıhan çok güzel yazmıssın ya... tebrikler.. aslında bu yazdıklarının yüzde birini erkekler yapsa istedıkleri gibi birini bulurlar:)

benim tek beklentim nemi ? ne ? diyimmi bak diyom. valla diyecem !!!
kadın kadın çamaşiri bulaşigi iyi yıkayacak kafa göz girince anlayişli olup el pençe divan duracak höt diyince bakışımdan anlayacak gel dediğimde gelecek git dedigimde arkasına bakmadan gidecek güneş dogmadan kalkacak güneş uyurken yakalayamayacak azıgımı ben uyanmadan hazırlayacak karnımı tok sırtımı pek tutacak hiç konuşmayacak az tüketip çomk iş yapacak verdigimle yetinecek lüxe düşkün olmayacak benden izinsiz camdan dişari bile bakmayacak kapının dışına adım atmayacak 10 dene bebe olacak onlara bakacak büyütecek gece si gündüzü karışacak saçı beyazlaşa bile boya istemeyecek kına sürecek ......
daha yazacam ama vaktim yok akşama devam edecem dileklerimde

Of Ya Kesin Evde Kaldim Sanirim ,heralde,malesef.................

bundan varsa ben iki tane alim biri yedekte kalsın :))))

Geri