ErkekLerin kadın seçimLerinden tüyoLar!!

Maşallahın var Reactor yoruma bak :durdurun:)

Kırmızı yerlere ben katılmıyorum erkek yada bayan asla bu tarz bırısı gizemlı ve çekıcı gelmez bana :)

Beğeniler kişiden kişiye değişiyor, benim için "çıtı pıtı"lığın anlamı buyken, bir başkası için başka birşey olabilir :smile:

Bayan Mütevazı

ErkekLerin bir numarası oLmaya aday başka bir kadın tipi! MaddiyatLa iLgiLenmeyen, pahaLı hediyeLer istemeyen bu kadınLar, birLikte iyi zaman geçirmeye önem verirLer. Bu kadınLar, birLikte oLdukLarı erkekLere, kendiLerini parayLa ispatLamak zorunLuLuğunu hissettirmezLer.

Ağırbaşlı VeDe Mütevazi Olmalı :D

Bayan Mütevazı

ErkekLerin bir numarası oLmaya aday başka bir kadın tipi! MaddiyatLa iLgiLenmeyen, pahaLı hediyeLer istemeyen bu kadınLar, birLikte iyi zaman geçirmeye önem verirLer. Bu kadınLar, birLikte oLdukLarı erkekLere, kendiLerini parayLa ispatLamak zorunLuLuğunu hissettirmezLer.

Zorlamaya gerek yok =)

Niye herkes genel konuşuyor da örnekler veremiyor, neyden kimden çekiniyor :)
Gizemli adam clubda en köşede eğlenmeden, cool tavırlarla etrafı kesen adamdır,
herkesin onun kölesi olabileceğini düşünür ki bir nevide haklıdır.
gizemli kadın ise aslında bir çok yerde karşımıza çıkabilir, yemek yediğiniz bir restorantta menüden okunması en zor seçimi yaparak,
ağzını yamultarak isteyen kadın tipidir, çekicidir...
ne olduğunu anlayamazsınız hele hareketlerinde samimiyse ve bir gizem taşımıyorsa yemede yanında yat moduna girersiniz,
daha doğrusu ben girerim. ayrıca gizemli kadın hemen hemen her konuda "istemem ama yan cebime koy" modundadır.
o melektir... başkalarını suçlamaz gibi gözükürken bile aslında etrafında ki herkese çamurunu bulaştırıyordur.
bir kere kanınıza girdimi bırakmak istemezsiniz...
çünkü her anınızı heyecanlı yaşayabilmekte bir ölçüde ne kadar gizemli olabildiğinize bağlıdır, bence :smile: ...

Birde buna değinmeden edemedim.Tecrübe konuşunca en iyisi susmaktır.
Analiz etmek lazım.Çok doğru saptamalar =)

Geri