Ermeni Yalanı anketlerde önde davamıza el atın

ÖzIemiM

New member
Reaction score
0
єitheя appeaя aร you aяe, oя be aร you appeaя™
http://www.msnbc.msn.com/id/21253084/

bizler yukardaki linke girip NO yu isaretleyerek anketin lehimizde sonuclanmasini saglayabiliriz
bu mesele milli meseledir
bu vesileyle bayraminizi kutlar saygilarimi sunarim

Birden fazla oy kullanmak için internet explorer----->özellikler----->Genel-----> tanımlama bilgisini sil(bu ayrıntı için ali06can cok teşekür ederim)
Birden fazla oy kullanmak için internet explorer----->özellikler----->Genel-----> tanımlama bilgisini sil(bu ayrıntı için ali06can cok teşekür ederim)

yalan.jpg

vatanui1.jpg

tesekurler seref.... bunlar ya deli ediyolar

Bizde kızılderili katliamı için anket açalım.
Filistin soykırımı için anket açalım.
Irak soykırımı için anket açalım.
Heryerde gücümüz yettiği kadar batının iğrenç yüzünü sergileyelim. En azından hiçbirşey yapmamaktan daha iyididr.

sağol kardeş gereken yapılmıştır paylaşım için sağol anket lehimize döndü 55% diğeri ise 43%

ben sürekli oyluyorum nasıl mı ?

araçlar >> internet seçenekleri >> tanımlama bilgisini sil diyorum anketi bi daha soruyo :D:D
böylece birden fazla oylamış oluyorsunuz hepiniz yapın bunu %100 yapalım

son dakika: arkadasımdan aldığım habere göre bu anket uluslararası bi anketmiş...

ben sürekli oyluyorum nasıl mı ?

araçlar >> internet seçenekleri >> tanımlama bilgisini sil diyorum anketi bi daha soruyo :D:D
böylece birden fazla oylamış oluyorsunuz hepiniz yapın bunu %100 yapalım

son dakika: arkadasımdan aldığım habere göre bu anket uluslararası bi anketmiş...

saol ali06can

sağol birader gerekeni yaptım paylaşım için teşekkür ederim böyle durumlarda formumuzda haberdar olursak üzerimize düşeni yaparız

kıcı kırık ermeniler internette bizi gecemezlerde siyasette atak olmalıyız internette her zmn kafalarını..... o sorun deil...OYLAMAYA HERKESIN KATILMASINI SAGLAYALIM MSNDE TUM LISTEMIZE YOLLAYALIM...

vatan için gereken görevimizi her yerde her şekilde sürdürmeye hazırız

temizlik yapınca dvmlı oylanıoyo millet verelim şu şerefsizlere gereken cvbı

i74lsw.jpg

işte gerçek bu!! :clap

Geri