Erzincan'a gittiğini inkar eden Dursun Çiçek, kentteki Konak Mazlum Otel'de kalmış

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Erzincan'a gittiğini inkar eden Dursun Çiçek, kentteki Konak Mazlum Otel'de kalmış
ym_dursuncicek_k.jpg

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen 'Kaos Planı' iddianamesinin avukatlara dağıtılan ek klasörlerinde önemli detaylar bulunuyor.

dursuncicek.jpg

Daha önce Ergenekon'un Erzincan ayağını deşifre eden iddianamede, bu şehirde planın uygulanmasına ilişkin sanıklarla görüşen Kurmay Albay Dursun Çiçek'in, Erzincan Halitpaşa Caddesi'nde bulunan Konak Mazlum Oteli'nde kaldığı bilgisi yer almıştı. Bu yöndeki bilgi Dursun Çiçek'in, altında imzası bulunan İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nın ek klasörlerinde de var. 9. klasörde otel kayıtlarının bir dökümü bulunuyor. 15 kişinin kayıtlarının yer aldığı listede, Dursun Çiçek, 9. sırada geliyor. Çiçek, 28 Mart 2009 tarihinde 202 numaralı odada kalmış. Bir gecelik ücret olan 65 lirayı ödeyen Çiçek ertesi gün ayrılmış. 6,5 lira ise ekstralara harcamış. Çiçek'e otel yönetimi tarafından ayrılırken 401020 sayılı fatura kesilmiş. Dursun Çiçek'ten önce listede Emine Meral, sonrasında ise Ferhat Murat Polat isimli otel müşterileri yer alıyor.

Gündem - Erzincan'a gittiğini inkar eden Dursun Çiçek, kentteki Konak Mazlum Otel'de kalmış

Çiçek, kendi cep telefonundan Adalet Bakanlığı Özel Kalemi'nden Yasin isimli biriyle görüşüyor ve 'Bakan Bey'e bir not iletebilir miyim' diye soruyor. Karşı taraf kim olduğunu sorduğunda 'Ben Dursun Çiçek, Albay' dedikten sonra görüşme şöyle devam ediyor:

Çiçek: Ben adliyedeyim takip ediyorsunuz
Yasin: Evet evet.

Çiçek: Şimdi burda yargı katliamı yaşıyoruz.
Yasin: Evet Dursun Bey.

Çiçek: İsimsiz imzasız ihbar mektubuyla tutuklanmam isteniyor. 30 Haziran'da yaşadık aynısını. Yani adalet arıyorum. Yani köprüden mi atlayalım. Kendimizi mi yakalım. Büyüklerimizden adalet arıyoruz. Yani böyle hakim savcılık olmaz.
Yasin: Anladım.

Çiçek: Şimdi nöbetçi hakime sevk edildik. Bunu lütfen iletiniz. İskenderun'dan da tanıyorum kendisini. Orada Alay Komutanlığı yaptım, ordan gitsin sorsun. İleteyim yani isyan durumundayız. Son sözüm bu.

Albay Dursun Çiçek daha sonra eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek'e ulaşmaya çalışıyor.

dursun cicekin ve tsk nin sucsuzlugunun bir nebze kaniti bu konusmalar..

arti irtica kanunlara gore bir suctur... ve irtica ile mucadele etmek butun kurum ve kuruluslarin gorevidir.. bu kanunlar ilede desteklenmektedir... adam irtica ile mucadele etti kanunun geregini yapti diye nasil suclu olur ?

Daha özgür daha adil bir Türkiye için
bu gibi hainlerin artık kapatılması lazım..

Geri