Esas buyuk olayı gormek...

class4you4

New member
Reaction score
0
Esas buyuk olayı gormek: Bölgemizde (cezayirden cin e kadar olan cografyada) turkler var..turkmenler var..kazaklar var.. Azeriler var…kurtler var.. Araplar var..var da var..yalnız ca Turkiye yi dusunmek bize yetmez.. cunku karsımızdakiler! guclu.. diyelim ki benim de desteklediğim felsefese gibi turkculuk agır bastı ve turkiye de ustun geldi.. kazandık mı kazandık ama bir işe yaramaz.. karsımızdaki dunya cok güçlü.. onlara karşı birlik olmalıyız.. Osmanlı mesela tum bu halkları turk de olsan, kurt de olsan, arab da olsan elhamdülillah muslumanım (ne mutlu muslumanım diyene) kimliği ile birleştirdi ve dünyada söz sahibi oldu.. ama bizler ne yapıyoruz? Ne mutluki Türküz.. bazıları ne mutlu ki kurt’tuz.. diğerleri ne mutlu ki arab ız.. zaten amaç bu.. birlik olamamamız.. bir de aramıza PKK ile nifak toğumları attılar.. Teröristle mücadele tabiî ki edeceğiz.. ama teröristle mücadele olayını algılarla oynayarak, türk ün kürtle; Kürd ün Türkle mücadelesine dönüştürdüler… Kürtcülüğü pompaladılar ki etki tepki türkcülük de artsın.. cunku onlar(!) biliyorlar ki türkcülük de kazansa alt edebilirler.. kurtculuk de kazansa alt edebilirler.. arapcılık da kazansa alt edebilirler.. ama hepsi birleşirse alt edemezler.. cunku bunu canakkalede, kurtuluş savasında gorduler.. inanmayanlar gidip şehitliği gezsin.. eger o zamanlar Arapçılık olmasaydı mesela (lawrance ajanıyla yaptılar bu işi) Anadolu gibi Ortadoğu da bizimdi.. bunların amacı hep aynı.. böl..parçala..yönet.. yolda yürürken birsürü insan yanımızdan geçiyor.. kimi yukarıdaki düşüncelerden birisini destekliyor.. ve birbirimizle mücadele ediyoruz.. benim de samimi dusuncem bu.. ama dusuncemin değeri yoksa bu mesajı gibi silebilirsiniz..sadece düşüncemi serbest kürsüde paylaşmak istedim.. ya da üzerinde konuşup tartışılabilir..değerlendirdiğiniz için teşekkürler.. not: bu olay yani dünya insanlarını ırklar temelli bölmek sadece bizim coğrafyamızda yapılan birsey değil.. fransız ihtilali ile "ırkcılığı" bulanlar ve ABD ye özgürlük heykelini dikenler kimlerse(!) bunu "tüm dünyada" onlar yapıyor.. bizler bu oyun uğruna taa korede bile şehitler verdik..

Geri