ESET Endpoint Antivirus | Security 5.0.2228.1 Final

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
zn8o.jpg

ESET Endpoint Antivirus | Güvenlik - kötü niyetli yazılım her türlü istemci bilgisayarların proaktif koruma için bir uygulama . Viral uygulama aktivitesini inhibe eder ve kişisel bilgi sızıntı olasılığını ortadan kaldırır . Busistem üzerinde minimum etki ile optimum denge maksimum koruma elde etmek için kapsamlı bir güvenlik çözümü , uzun çalışmasonucudur . Proaktif karşı virüslere, casus yazılımlara , Truva atları , adware , solucanlar ve rootkit ile enfekte edebilen yapay zekakullanımına dayalı , modern teknolojiler .

Endpoint Protection
Kanıtlanmış Antivirus ile şirket ağlarını korumak , antispyware ve gelişmiş aygıt denetim işlevi . Sistem yavaşlaması aza indirir ve özelleştirme seçenekleri geniş bir dizi ile geliyor bir çözüm güvenin .

uzaktan Yönetim
Tek bir yerdenbütün ağ güvenliğini denetleyecek . İhtiyacınız olansistem güvenliğini oynamak özelleştirme ve raporlama özellikleri bir dizi kaydedin .

Ağ Hız ve İstikrar
VM ana aşırı yüklenmelerin ağ bağlantılarını ve antivirüs fırtına önlemek için görevler yük dengesi yürütme . Gelişmiş güncelleme seçenekleri arasından seçin - HTTPS üzerinden güncelleme ayna sunucu bağlantısı veya daha büyük virüs veritabanı ve modülleri döner .

Raporlar , Kayıtlar ve Bildirimler
Hatta şirket dışında ağ güvenlik durumunu ve sunucu yük istatistikleri izlemek . Uyumlu veri formatları üzerinden ayrıştırma veri gerçekleştirin veya olay bildirimi için kritik eşiği belirlemek , bildirimler öncelikli kurmak ve çok daha fazlası.

Endpoint Protection
ESET'in bulut - destekli tarama teknolojisi ile kötü amaçlı yazılım ücretsiz şirket uç noktalarını tutun. Şirket makinelerine izinsiz USBs ve CD tutmak içinaygıt kontrol işlevselliği kullanmak .

Çalışan Etkinliği
Sorunsuz çalışmasını şirket bilgisayarları tutmak ve donanım sayesinde düşük sistem ihtiyaçlarıömrünü uzatmak . Sunum veya slayt sırasında pop-up gibi dikkat dağıtıcı uzak tutun.

Yönetici Etkinliği
Ağ güvenliği mükemmel kontrol adminler koyarak , tek bir yerden tüm geçmiş, şimdiki ve gelecek ESET güvenlik çözümleri yönetmek .

Raporlama
Şirket dışından ağ güvenliği takip adminlerimizle tutun. Tam gözetim için gelişmiş izleme ve raporlama araçları yararlanın ve hemen harekete geçmek için .

Güncelleştirme Yönetimi
Tüm ESET çözümleri ağ hızı ve istikrar ve pürüzsüz ve güvenilir çalışmasını korumak ve güvenlik tutarlı bir düzeyde sağlamak için araçlar ve özelleştirme seçenekleri bir dizi ile gelecek için inşa edilmiştir .

İşletim Sistemleri: Microsoft Windows ® 8 , 7 , Vista , XP , 2000

Geri