Eskişehirspor Süper Ligde... =)

Ben demıstım es es 1 lıgde dıye ama kımse tınlamadı :D acın bakın yazdıklarıma :D

Başarılar inşkalıcı olurlar :p :hhmanD

eskişehire yakışır 1. lig, seneye adanaspor da 1.ligte:)

Eskişehir'i hiç sevmiyorum ya keşke ßoLu Çıksaydı.. Çıktıgı gibi düşücek kasımpaşa gibi =) neyse başarılar dileyelim adettendir.

KARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEn bir Eskişehirli Olarak Düşsede Düşmesede KALBİMİZDEN HİÇ DÜŞMEZ GELDE ESKİŞEHİRİ Bİ GÖR NASIL TARAFTAR VARRRRRRRRR

es es bu illaki cıkacak

Şehrin durumunu anlatamam yer yerinden oynadı. Umarım başarılı olur Es Es...

çıktığı gibi düşen takımlardan olmayacak ES-ES.. efsane geri döndü, hayırlı olsun

renkli taraftarları var daha iyi oldu es-es in gelmesi. umarım hemen paket olmazlar önümüzdeki sezon.

Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski Es.........!!!
Çok sevindim eskişehirsporun çıkmasına Bursasporluyum hep eskişehir çıksın istiyodum...

dün gece manyaktı zaten İstanbula gidemedim bende burada yaptım kutlama manyaktı her yer caddeler dolup taştı manyak bi ortam yıllar sonra tekrar süper ligdeyiz:durdurun:biggrin:biggrin

Alayina İsyan, Ölümüne EsEs

ben tribün boyutundayım olayın cıkan 3 takımında tribünleri gayet iyidir...

antalyayı hıc sevmem ama antalya deplamanına gıtmeyı ozledıgım ıcın antalyanın cıkmasınada sevındım : ))

es es e basarılar... herkes kendi sehrıinin takımını tutsun arkadas ; )

göztepeyle karsıyakada geldimi tamamdır : )

Geri