Eski konuların kilitlenmesi..

I_PeNTaGRaM_I

New member
Reaction score
0
İst. Kıyamet Vakti Bulunduğu alan: Antrepo Kahrama
Ben şu eski olmasına ramen tıkır tıkır çalışan konuları,
Genel Temizlik LUKIT(Bu kilitledik demek oluo)
diyerek kilitlenmesine açıkçası kızıorum. Çünkü köklü forumlarda konu açılalı 2 sene olmuş, yararlı olmuş yada olmamış silinmemesi gerekir. 2 sene sonra biri üstüne yararlı bişi yazar konu devam eder, bu da ansiklopedien daha faydalı, köklü bi forum bırakmış olur bize.

Ben bu forumda uzun zamandır yazıorum, bir sürü şey öğrendim burda ama malesef yaklaşık son bi yıldır fln forum faydalı şeyler yerine, post kasan ve teşekkür almak için gereksiz konu açan kişilerle doldu.

Bi öneri daha.. Yetkililer teşekkürü olayını kaldırsın.. :melek

Köklü forumlarda die söze giriş yapmıssın ben yazdıklarının bir kısmına katılıyor bir kısmına ise katılmıyorum
katıldıgım nokta köklü forumlarda eski konusların kaldırılıp yerıine yenilerinin yazılması orda haklısın ama unutmaki köklü forumlarda bile Rep tşk vs varken burda neden kalksın

Köklü forumlarda die söze giriş yapmıssın ben yazdıklarının bir kısmına katılıyor bir kısmına ise katılmıyorum
katıldıgım nokta köklü forumlarda eski konusların kaldırılıp yerıine yenilerinin yazılması orda haklısın ama unutmaki köklü forumlarda bile Rep tşk vs varken burda neden kalksın

Rep - teşekkür olayı olmayanda çok var dostum. Örnek vermeye gerek yok şimdi.
Ben sadece bu konudaki düşüncelerini merak ettim forum sakinlerinin.

tşk olayı kalkarsa asıl o zaman gör post kasmayı...

her konunun altına tşkler eline saglık yazan üyeler dolacak...

tıkır tıkır çalısan konuyu çöpa atmazlar...eger öyle bi konun varsa paylaş bizle bölüm modu ilgilensin..

Geri