esKi PisimiN yavruLarıı =))

KediCiX

"Luv YOU Guy"
Reaction score
0
Ne bEnLe mUtLu oLuR Ne bEnSiZ HuZuRu bUlUr...
bunLar Bnm Eski Pisiciimin yavRuLaRı =))

çok tatlılar yaa :melek

2rqgio5.jpg

9a3ach.jpg

bi1fz4.jpg

2rqekn8.jpg

2a9tj7t.jpg

25p1t2e.jpg

2imay50.jpg

2dgmh60.jpg

Bu da anneleri :durdurun

2u6ci0l.jpg

16bgfw3.jpg

30a6j50.jpg

25g8epd.jpg

aysef7.jpg

Senin kadar tatlı olmasalarda yine tatlılar aslı =)
Eline sağlık minik aslı =) :goz:

Ne güzeL şeyLer öyLe :) Başkasına ver bunLarı senin eLinde can verirLer çünkü :durdurun

çok şekerler minik tatlı varlıklar peki eski pisine noldu o niye yok annesini de koysaydın aile fotosu olurdu:) teşekkürler

niye kuzu kuzu anlasirlar, aralarina benimde piti koyalim, arkadaslik yaparlar bir birlerine

Ankara kedim vardı süper bi hayvandı ya . mahallede yanına yaklaşabilen köpek yoktu :D kocaman dı :D bi kez dişi kedi için 4. kattan atlamıştı hahahah
aklıma geldi yaa :( 4 ayak üstüne düşme teorisi bozan bi kediydi sırt üstü atardım sırt üstü düşerdi :):)

ama sonra fare zehiri yiyip ölmüştü :(

çok güzeller saol

Ankara kedim vardı süper bi hayvandı ya . mahallede yanına yaklaşabilen köpek yoktu :D kocaman dı :D bi kez dişi kedi için 4. kattan atlamıştı hahahah
aklıma geldi yaa :( 4 ayak üstüne düşme teorisi bozan bi kediydi sırt üstü atardım sırt üstü düşerdi :):)

ama sonra fare zehiri yiyip ölmüştü :(

çok güzeller saol

tühh yazık olmuş yaa =S

güzel kedilermiş yaw

Tembeller :) baksana gözlerin hepsi yarım.
Sende kedi aşığısın galiba.
Evimizin altındaki kattada var 10 kadar kedi. Kediler geldiğinden beri fare sayısında müthiş bir düşüş var :)

ama şimdi 9'a düştü sayıları geçen köpeğin biri yavrunun birini öldürmüş :(

çook şekerler benimkisine benziyor brlki bende bi fotoraf koyarim benimkisini görseniz gülmekten ölürsünüz siyah çook küçük patili dinamik ,yeşil gözlü vede PATLAK gözlü

Tembeller :) baksana gözlerin hepsi yarım.
Sende kedi aşığısın galiba.
Evimizin altındaki kattada var 10 kadar kedi. Kediler geldiğinden beri fare sayısında müthiş bir düşüş var :)

ama şimdi 9'a düştü sayıları geçen köpeğin biri yavrunun birini öldürmüş :(

çook kötü yazık o kediye ama köpeklerde tatlıdır

Geri