kuzay
Pesimist
- Reaction score
- 0
eSki SeVgiLi naSiL unuTurum diYenLere aSk aCiSi CekenLere YardimCi oLaLim ArKadaSLar SeVap isLeriz
kuzay' Alıntı:ne fark eder kardeşim...![]()
zoece' Alıntı:Arkadaslar engin tecrübemi sey ederekten söylüyorum eger sewgilizden aydılysanız ve unutmaya çalışıyosanız bence çewrenize daha fazla vakit ayırın Örengin yakın bi arkadasınızla her zaman yaptgnzdan daha farklı bir sey yapın ya da ailenizle iyi vakit geçirin derim !!!
zoece' Alıntı:Arkadaslar engin tecrübemi sey ederekten söylüyorum eger sewgilizden aydılysanız ve unutmaya çalışıyosanız bence çewrenize daha fazla vakit ayırın Örengin yakın bi arkadasınızla her zaman yaptgnzdan daha farklı bir sey yapın ya da ailenizle iyi vakit geçirin derim !!!
_BeRKaY_18' Alıntı:katılıyorum ama bunlarda bi yere kadar her zaman baskalarıyla vakit gecerimessinki yanlız kalınca yine aklına gelio insanın oof oof:vur
carettaist' Alıntı:diean arkadaşım yaşını bilmiyorum ama bende 20 li yaşlarda unutmanın çok zor olacağını onsuz bir hayatın mümkün olamayacağını düşünürdüm. sonra bunun böyle olmadığını öğrendim. zaten biraz ilerlemiş yaşta olanlar bunu anlar demiştim. daha gençken benim gibi düşünmenizi beklemiyorum. birde gerçekten bu hayatta unutulmayacak hiç bir şey yoktur. hayatı olağan akışına bırakınca herşey hallolur. saygılar
zoece' Alıntı:Arkadasm bi de bilmiyorm bu konuda bi kıstlayıcın varmı ama sunu tavsiye ederim Kırmızı Tuborg ya da Efes extra
![]()