eSki SevgiLi naSiL unutuLur...??

tabiki bende ilk aşkımı halen unutmadım aradan 17 yıl geçmesine rağmen ama hayat öyle akıp gidiyor ki onun üstene neler geldi geçti. yani senin bir şey yapmana gerek kalmıyor. sen sadece olağan yaşamına devam ediyorsun çok üzgün olsan bile. ve zaman her şeyi değiştiriyor işte

birinden ayrılırsan diğeryile cıkarsın...kıtlık yok ya :D

GERÇEK SEVMİŞSEN ASLA AMA ASLA UNUTAMAZSIN!!!

Unutmakmi...?
Neden...?

Bence unutmamali...
Ayrica hayatinda olan hersey mutluluklar, acilar, guzel gunlerin veya kotu gunlerin...

Su an neysen nasilsin bunlardan ibadetdir...
Bence hayatinda olan hic birseyi unutma...

Unutursan bence kendini unutmus,
hayatini ve yasadiklarini unutmus olursun....

unutmak mı! mümkün mü?

:vur :vur 8,5 yıllık beraberliğim bitti ve üstünden şuan 8 yıl geçti. sizce ben unuttum mu ? unutmadım unutmam da mümkün değil. İnsanların yüzleri v.s unutulabiliyor ama anılar kesinlikle unutulamıyor. Bir yağmurun yağması bile hatıraların canlanmasına yetiyor. Lafın özü eğer unutabiliyorsan hiç sevmemişsin demektir.
" Ben Seni unutmak için sevmedim vefasız"

kuzay' Alıntı:
GERÇEK SEVMİŞSEN ASLA AMA ASLA UNUTAMAZSIN!!!

Unutmakmi...?
Neden...?

Bence unutmamali...
Ayrica hayatinda olan hersey mutluluklar, acilar, guzel gunlerin veya kotu gunlerin...

Su an neysen nasilsin bunlardan ibadetdir...
Bence hayatinda olan hic birseyi unutma...

Unutursan bence kendini unutmus,
hayatini ve yasadiklarini unutmus olursun....

bende her cümlesişni katılıyorum unutamaz...

Aradan zaman geçtikçe sevgin azalır hatta öyle zaman gelir ki ona karşı birşey hissetmezsin. Ama onun ismi geçtiği yerde aklına gelir. İşte buna engel olmazsın.

diean' Alıntı:
tamam sana katılıorum benim anlatmak istediğim ilklerdi yas ilerleyince zaten deişio fakat genede biyerlerde kalıo bnce kalması içinde bişeyler yasanması lazım tabi ot gbi yasanırsa kalmas...

ne yani,yaşımız ileri gidip aklımız başımıza gelene kdar ağzımıza sıçılsın öyle mi???efes extra 1 günlük keyif sağlıyo çözüm deil.yalnız kalmayın diyonuz bu hiç elde deil.yeni arkadaş diyonuz,kalbin ayrılık acısıyla doluysa nasıl sevebilirsn ki başkasını?hah ahaha...bıktım bu yaradan aslında,çözüm yolu din diyolar,dinin üstüne gittikçe iyice kafir oluyorumm...karman çorman bişe hayat be..birilerinin dediği gibi arabanınnn sesini full açcaksın,kulakların ağrıcakk ve o esnadaa hayata dilediğinn küfrü bascaksınn..saygılarımla

Yer değiştireceksin,tatile falan çıkacaksın ...

şahsen ben öyle unutmuştum,10 gün tatile gittim adını bile unuttum hatta :D

zoece' Alıntı:
:D Arkadasm bi de bilmiyorm bu konuda bi kıstlayıcın varmı ama sunu tavsiye ederim Kırmızı Tuborg ya da Efes extra :D

içki daha çok hatırlatır emin ol. :hhcool
bizim kızlardan eksik yanımız bu zaten sakız gibi sündürüyoruz,onlar bi anda yıkılıyolar,aglamalar sızlanmalar aa bi bakmışsın senden önce sevgili yapmış,g.t olmuşsun.:vur
valla bende çok genc sayılmam tavsiyem abartın ilk günlerde bide içinizde bişi bırakmayın ne varsa yapın baktınız olmuyo abartın işte,yiyin bitirin kendinizi ha 5 gün ha 1 ay eninde sonunda noluyo lan bana dersiniz işte o an tekrar dirildiğiniz andır:hhdil

kendinizi kandırmayın gercek aşkı onda yaşadıysanız asla unutamazsınız.

4unaddy.gif

bu konuyu türkreis arkadaşıma danışmam lazım iyi bilir:(

NiSAMM' Alıntı:
bu konuyu türkreis arkadaşıma danışmam lazım iyi bilir:(

teşekkürler :)

ama uzun bi tatil iyi gelir hemde çok ..

ben ilk 10 gün çıktım birini unutmak için alanyaya gittim

sonra da unuttum onu ..

ama biri için daha gittim 10 gün döndüm hala unutmamışım :(

demekki öteki okaadar güçlü bir aşk diilmiş unuttum ama bunu unutmadım :(

yani aşıksan unutamıyosun sadece onun hasretiyle yaşamaya alışıyosun :(

teşekkürler :(

ilk önce beraber yapılan şeyleri hatırlatacak şeyleri ortadan kaldırmak gerekli ondan sonrada yalnız kalmamalı pek. zamanla geçicektir. çünkü ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR sözü gerçekten doğru ben kendim şahsen defalarca bunu test ettim onayladım yani :D

TürKReiS' Alıntı:
teşekkürler :)

ama uzun bi tatil iyi gelir hemde çok ..

ben ilk 10 gün çıktım birini unutmak için alanyaya gittim

sonra da unuttum onu ..

ama biri için daha gittim 10 gün döndüm hala unutmamışım :(

demekki öteki okaadar güçlü bir aşk diilmiş unuttum ama bunu unutmadım :(

yani aşıksan unutamıyosun sadece onun hasretiyle yaşamaya alışıyosun :(

teşekkürler :(

öyle deme aaaa unutrsn onuda:(kimse artık o:(gerçekten unutmak istiyosan içinden atmak istiyosan başarırsn istiyosan ama:(

NiSAMM' Alıntı:
öyle deme aaaa unutrsn onuda:(kimse artık o:(gerçekten unutmak istiyosan içinden atmak istiyosan başarırsn istiyosan ama:(

istemesemde istemek zorundayım bea nisa :(

ama ben hiç unutmaya çalışmıyorum daima aksini yapıyorum ..

ne olacak halimiz bilmiyorum artık :(

TürKReiS' Alıntı:
istemesemde istemek zorundayım bea nisa :(

ama ben hiç unutmaya çalışmıyorum daima aksini yapıyorum ..

ne olacak halimiz bilmiyorum artık :(

aa sen yani kenan belkide istemek zorunda deilsndr..böyle karamsar düşünme:(

bu konuyu niye açtınız yaaa tamda başımda böyle bi olay var

yine aklıma geldi iyi mi gidip ev basıcam yine tövbe tövbe allahım bana sabır ver

allahım unuttur şunu yarabbim

Geri