eSki SevgiLi naSiL unutuLur...??

zor bi konu unutulmaz< sanırım.....

Eski sewgiliyi unutmanın tek ilacı yeni sewgilidir. Tabi insanın her istediğinde yeni sewgili karşısına çıkmıyor. Yeni birini bulunamıyorsa, arkadaşlara vakit ayırılması faydalı olur..

ask

hiç unutulurmu o ilk göz göze geliniş.her sey unutulurda ah o ilk anda ki gozler:(:(:(
UNUTULMAZ :( :( :(

offfffff offfffffff seni sewiyorum merweeeeeeeeee :(:( ama sen beni sewmiyosun daha 13 yaşındayım ama gerçektende sewiyorum ilk defa bu kaadar sewdim duyggusal şarkılara yoğunluk veriyorum dinlerken ağlıyorum :D:D hatta büyüyünce evlenmeyi bile isterdim çok seviyorum derslerimde belirli bir düşüş oldu :(:(:(

« ß@Dß®¥ »;2216800' Alıntı:
Eski sewgiliyi unutmanın tek ilacı yeni sewgilidir. Tabi insanın her istediğinde yeni sewgili karşısına çıkmıyor. Yeni birini bulunamıyorsa, arkadaşlara vakit ayırılması faydalı olur..

daha 13 yaşında aşık olduk ölene kadar böle acılarla mı geçcek

ben başlayım arkadaslar derdim büyük ....ben şimdi biriyle cıkıorum ama eski cıktıgım kızı sewiorum :( eski cıktıgım barısmak istior bende ama şimdikini yüz üstü bırakmak istemiorum peki ben ne yapacam ya

offfffff offfffffff seni sewiyorum merweeeeeeeeee :(:( ama sen beni sewmiyosun daha 13 yaşındayım ama gerçektende sewiyorum ilk defa bu kaadar sewdim duyggusal şarkılara yoğunluk veriyorum dinlerken ağlıyorum :D:D hatta büyüyünce evlenmeyi bile isterdim çok seviyorum derslerimde belirli bir düşüş oldu :(:(:(

yok sen biraz daha büyü hormanların biraz yükselsin acı macı çekmezsin :) :)

Daha önünde kocamaan bi ömür war, herşeyin başındasın. Tabiki acılar da olacak ama hiç unutamayacağın mutlu günlerin de olacak. Hayata bakışın herzaman pozitif olsun kardeşim :goz:

ben başlayım arkadaslar derdim büyük ....ben şimdi biriyle cıkıorum ama eski cıktıgım kızı sewiorum :( eski cıktıgım barısmak istior bende ama şimdikini yüz üstü bırakmak istemiorum peki ben ne yapacam ya

sen eskisini sewiyosun zatennnnnn burak bu yeniyi sen eskisini gerçekten sevmiyon mu :goz::goz::goz:

COk sevdiysen asla unutamazsin caresi yok bu derdin

bugun eski sevgilimin nisanı var ve ıcımde de bır farklı duygular var sımdı benımle olsaydı 13 ekım de nısanlanacaktık... Ama 20 Ekımde bır baskasıyla nısanlı olucak .. Kahretsin

bugun eski sevgilimin nisanı var ve ıcımde de bır farklı duygular var sımdı benımle olsaydı 13 ekım de nısanlanacaktık... Ama 20 Ekımde bır baskasıyla nısanlı olucak .. Kahretsin

offf senin acın dayanılmaz o zaman

Sen ne dıyorsun be ne bır baskası gecırıyor acıyı nede en guzel kız gecırebılır ....
Bambaskaa....
Basbaska bısey bu..... Hayatta en buyuk acı bumu acaba dıyorum... Allah daha kotusunu vermesın ama cok zor beee Unutmakta artık benım ıcın asık olmakta cok zorrrr.

:sigara: :sigara: :sigara: si*mişim aşkını hayata bir kere gelmişim zaten :sigara: :sigara: :sigara:

eski sevgili hiçbir zaman unutulmaz sadece unutulmaya çalışmakla kalır ölene kadar ondan bi ukde kalır içinde buraya bi nokta koyalım ama eski sevgiliden nasıl intikam alınır diyosanız deminde benzer bir konuya yorum yazdım :

içinden geldiği gibi davranırsan ezilirsin içinden gelen bazı şeyleri dizginleyeceksin en büyük intikam karşındakine yıkılmadığını göstereceksin onsuz daha mutlu olabildiğini göstereceksin ve en önemlisi sanki onu hiç tanımıyomuş gibi davranıp onu gördüğünde umursamaz ve aşağılayıcı bi tavır takınmak onu kahreder

eski sevgilinle alakalı ne varsa yak sende alakalı olduğuna göre kendini de yak :D ya onu hatırlatan herşeyi yok et slow dinleme uraşcak bişeler bul yeni arkadaşlar edin bu kadar :D

bol votka olabilri mesela unutmak için :)

:) yeni bi Sevgili bulsunlar :hhdil

Geri