Eski Sevgiliden Dost Olur mu?

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Buu konu hakkındaki görüşlerinizi alalım arkadaşlar :cool:

ayrıldığı sevgilisiyle dostca görüşen var mı bakalım???
yooksaa aslaaa olmaaz diyenlerden misiniz????

Aşk bitince herşey mi bitiyor?

Ne dersiniz?..

OLMAZ ama benim bi tane kız arkadaşım var :( :( :( onu hala çok seviyorum ama o beni sevmiyo :(

OLMAZ olursa yalan olur acaba olurmu yok ya olmaz o defterı kapatıyon gene hafızanda canlandırmanın ne geregı var olmaz olmaz olmalımı olmamalımı yoksa hiç sevmemelimi ama ben sevmessem hiç ben olamam ki :p

aşk biter, saygı kalırsa en fazla insan arkasından konuşmaz... yaşadım bitti der. ben kendi adıma, modernim eski sevgilimle aynı ortama bulunurum yenisiyle tanıştırırım diyen tiplerden değilim. biten bitmiştir, bitmesi için bi neden oluştur... :D
GeHeNNa
damarlarımda öküzlük var ne.. :) ama ben böyleyim...

ben cok denedım ama olmuyor..
yani ya sevgili olacak yada arkadaşın...
(eger eski sevgılın gercekden aşık oldugun birisi ise bu soyledıklerım gecerli)
eskı sevgiliden dost olmaaaaaaaaaaaaaz derimde başka bişey demem.......

asla ve asla hiç bir zaman dostum olamaz..benim içinde bitmişse bitmiştir..

OLMAZ diyor tüm hackhell :)
hatta küs kalmak gerekir
eğer ayrılma kötü bir biçimde olmuşsa
yok iyi ayrıldım diyosanda yüz vermemek gerekir

evet bence de eski sevgiliden dost olmaz merhaba merhaba dersin döner gidersin ....

bence de olmaz.düşünsene bi zamanlar canım cicim diip de llerini tuttuğun öptüğün insanla aranda bi mesafe olacak sonra arkadaş gibi devam edeceksiniz hayatınıza.

Zaten bi söz var.birisiyle arkadaşlığını bitirmek istersen sevgili ol...

Niyeee olmasınn yaa
değer verdiğiniz bir insanla arkadaş kalmak bu kadar mı zor olabilir???

ya dostum düşünsene eski kız arkadaşınla onun erkek arkadaşından bahsedeceksin falan sence bu olabilir mi?

Bence asıl onunla dost olunur. sızı ıyı tanıyor, herşeyinizi biliyor . ilişkiniz bittigi zaman daha tarafsız olarak yardım edebilir. ben arkadas olunabiliceğinden yanayım, herşeyi paylaşıyorsunuz ,iyi-kötü beraber oluyosunuz uzun sure. onu bı yerde gordugunuzzde selam alıp vermemek okdrıda sacma bence.Tabii birazda nasıl ayrıldıgınıza baglı.

hehe ozaman konuyuo toparlıyoruz eskı sevgılıden dost olmaz eger olunacaksa eskı sevgılıyle dosthane ılıskımizi surduruyoz ozaman gene sevgılı oluyoz demekkı hem dost hem sevgılı oluyoz :p dostsevgılım koyalım adınada hay allam ya

oluuur kardeşimm olurr
kabullenin ya
şans verdiniz mi hiç ilişkileriniz bittiği anda arkadaşlığa???
yargılamayınn boşuna ya

sonuçta o sizin
sevgilinizdi zamanında
düşmanınız değil :eek:

iide burda herkesin değer yargılıarı var herkesin aynı fikirde olması imkansız..
dost olabılecek olsun olamayacakda olmasın..
ben denedim işte olmuyor...

genelde kızlar dost olalım der ama erkekler bunu kabullenemez...bence de olunulabılır ama olanda pek gormedm...

olmaz bencede. Hemde hiç olmaz. Fazla iyimserlik olur.

o kadar ıyı anlasıodun dost olucak kadar nıye ayRıldın ? ıkısı cok farklı sey dıyebılırsınız kı ewet 2sı farklı sey sewgılıDEn soNRa dost olmaz..

walla belli bi süreliğine olur
ama daha sonra ya yine eski günlere dönülmek istenir
yada komple herşey unutulur

tam anlamıyla sevmişseniz birçok şey paylaşmışsınızdır. dost olmak denenebilir tabi ayrıldıktan sonra araya başkaları girmiş olabilir bu nedenle tekrar yani dost olunca paylaşıma girileceği için tekrar kıvılcımlar olabilir(bu da istenmeyen bi durum) insan kendini tutamayabilir. ayrıca deras ın da dediği gibi konuşulamayacak konular olabilir yada konuşurken sıkıntı duyulabilecek. bu durumda herşey konuşulmaktan kaçınılacaktır. eh bu dostluğun anlamını veriyosa olur ama daha çok normal arkadaş olunabilir gibi geliyo bana. ama yine de deneyen, yapabilen, başaran veya başaramayan olabilir.

Geri