Eski Sevgiliden Dost Olur mu?

hikaye mükemmel oturmuş hll olsun kardeşim

eski sevgiliden dost falan olmaz kızlar hep dost olalım derler ben bi kere denemedim(çaylaklığa geldi)sora beni yine sırtımdan vuran o oldu o yüzden saçma bişiy biten biter. . .

yaşadığın aşka saygısızlık etmiş olursun..eski dosttan düşman olmaz sadece..aşk sıçar

HAYIR TABİKİ

bekarlar için sorun olmazda, taraflardan biri yada her ikisi de evliyse zor olur.

eğer sevgiliye eski diosan hakkını da vereceksin,dostluk bi yana çekişmeler,kıskandırmalar,gereksiz diyologlar ve ümit vermelerle dolu saçmasapan muabbetlerin başladığı andır eski sevgiliyi dost sanmaya başladığınız o an ki,,,kesinlikle dost,arkadaş olmaz eskisevgili dediklerimizden

Olamaz!....................

eski sewgiliden bırak dostu tekrar sewgili bile olmaz bi kere bitirelim diorsa.. zaten ben yorum bile yapmam susarım yada küfür ederim :s

"Sevdiğiniz insandan nasıll ki nefret edebiliyorsanız, nefret ettiğiniz insanı ileri de sevebilirisiniz dost görebilirsin"
by GaLaTaSaRaY_HeLL!

GaLaTaSaRaY_HeLL!' Alıntı:
"Sevdiğiniz insandan nasıll ki nefret edebiliyorsanız, nefret ettiğiniz insanı ileri de sevebilirisiniz dost görebilirsin"
by GaLaTaSaRaY_HeLL!

Gs_hell ne derse inanirım o mastirini yapmiş :D

olmaz; hatta hiç görmemek daha iyi çünki ben arkadas olursam bir daha asık olurum ona :(

dostluklar aşka dönüşebilir fakat aşklar dostluğa ASLA!

dost olmasada arkadaş olur tabi ne kadar az görüşülürse o kadar iyi olur :(

valla çok denedim olmuyor ilk merhaba da sevgili oluveriyorsun

Eski sevgiliden ne dost olur nede arkadaş...

sacmalık diyim okemi anlayın nedir bu ya mimkin deil!

Denedim, karsındaki istemezse olmuyor : ) İki tarafda dost olarak kalmak isterse olur. Ama yinede kişiye gore değişir sanırım.. ;)

oluyo valla hemde çok iyi oluyo ben bugune kadar ayrıldığım kızlarla hiç küs olmadım hatta yeni sevgililerimizle beraber eğlenmeye bara filan da gideriz ara sıra siz bana oha çüş falan diceksiniz ama öle yalanım yok zaten şu ölümlü dünyada nekadar dost var ki olanı da kaybetmek bana saçma geliyo hem eski kız arkadaşlarla görüşmek bazen harbi çok iyi oluyo yani anlatabiliyomuyum bi kaç kadeh içki...çakır keyif...eski günleri anma....birazda duygusallık....biraz daa işte ondan ama arkadaşçaa :D

Geri