melih o kadarda yasal bi madde diil bu bu kadar anlatıon kova filanda... yıldız kaydırma de bari : )
eVeT Dai BeNiM TeYZe oGLu eViNDe 1.300 Gr. YaKaLaTTı 2 aY YaTTı ÇıKTı
WaLLaHi iSpiK YıLDıZ KaYDıRMa FaLaN PüF NoKTaLARıNı BiLiYoRuZ BaKıYoRuMDA
melih o kadarda yasal bi madde diil bu bu kadar anlatıon kova filanda... yıldız kaydırma de bari : )
açılan konu mükemmel vede bilgilendirici ama memnun olmayanlar var gibi ve yine memnun olmayanlar sanırım bağımlılarıdır. Zararsız diyebilen arkadaşlar varsa kendilerini kandırmaktan vazgeçip nasıl kurtulurum diye düşünsünler
arkadaşlar konu güzel hemde çok güzel ama açan moderatör arkadaş dahil yorumlarda bir sorun var gibime geldi. öncelikle esrar krşıtımı değil mi bu arkadaşlar onu anlayamadım ve esrarın zararlarının tartışması bile yapılmamalı bence direk bir ölüme sebebiyet vermese bile ölüme sebebiyet vermesi yeterli değilmidir acaba ayrıca satın almak için verilen paralar hiç de azımsanmayacak boyutta açılan konu mükemmel vede bilgilendirici ama memnun olmayanlar var gibi ve yine memnun olmayanlar sanırım bağımlılarıdır. Zararsız diyebilen arkadaşlar varsa kendilerini kandırmaktan vazgeçip nasıl kurtulurum diye düşünsünler sonuçta sitemizi çocuk yaşta sayılabilecek arkadaşlarımız da ziyaret ediyor. kimseyi zan altında bırakmak istemem sadece birkaç yorumdan rahatsız oldum konuyu açan mod arkadaşa teşekkürler.
ne varmıs konuda...
ocb mı ıyı yoksa rızla mı daha ıyı dıye acsaydım : ))