ETABS v. 9 İsteyenler burdan buyrun

üstatlar com-engineering den demo indirilemiyor sadece adres verin demo yolluyalım diyorlar. etabsın demosu olan birisi bi link verebilirmi? yada benmi bulamıyorum bu demoyu biri beni aydınlatabilir mi?

Arkadaşlar ben daha şimdi denedim iniyor. Problem yok Dostlar. Az daha dikkat.

http://www.comp-engineering.com/download/download_form.php?file=ETABSDemo

Bu adresteki formu doldurun . 1-2 adım Sonra ne indireceğini soruyo sonunda Etabsdemo.zip Diye link veriyo.
Olmazsa tekrar yazın ben paylaşıma açayım fırsat bulunca.

Programı inceleme fırsatım olmadı.
Buyrun size içinde hem örnek hemde Etabs ın ne işe yaradığını açıklayan harika bir dokuman PDF uzantılıdır:

http://rapidshare.com/files/23967345/ETABS-ile-CELIK-YAPILAR.rar

Teşekkür unutmuyoz değil mi?

:)

valla liman ben şimdi aynen dediğini yaptım ama benim mesaj direk gitti yahu. ben ABD deyim. burdan farklı açabilir mi acaba. hatta adreside türkiyeden verdim ama baya baya demo cd si istedim adamlardan.

etaps sap2000 nin bina versiyonuna yönlenmişidir. içinde sap motoru vardır. çelik için xsteel tavsitedir. çizim için autocad. :D

Erdinç burdan öyle açılıyor. ama burdan açılan sitede ingilizce yanı yutr dışı sitesi. o kadarını bilemiyorum ordan farklı mı açılır.

arkadaşlar bu csı detailer olmadan çizim alma şansımız yok mu ?
yoksa o programa sahip olan var mı acaba aranızda paylaşabiliri mi ?

Liman arkadaşım bu etabs da çizim sonuçlarını alabilmek için safe die bi program indirdim ama demo
yine söylediğin bu etaps ın demosunu aldığımız siteden acaba onu kırmanız mümkün müdür ya da elinizde bu konuda yardımcı olabilcek başka bişey mevcut mudur paylaşabiri misin?
şimdiden teşekkrürmü yaptım ben :clap : )

saolasın hocam bi önerim var...msn e takılan arkadaşlar...Oradan da paylaşımlarımızı devam ettirelim ne dersiniz...yeniyim bu konularda...
[email protected]
adresim elimden geldigince sizlere yardımcı olmak isterimm olabildigim kadarıyla...

teşekkürler değerli dost , bir inşaat mühendisi olarak sana teşekkür ederim.

rica ederim sizleride paylaşımlarınızla burda görmek isteriz. MSN den program paylaşımına gelince hem yapılması çok zor hemde buna sanırım güvenlik ve gizlilik açısından kimse kalkışmaz. İyi çalışmalar.

paylaşım çok güsel :durdurun

sizide paylaşımlarınızla daha sık burda görmek isteriz. Teşekkürler.

etabs'ı 1 aydan beri arıyordum.sayenizde büyük bir sıkıntıdan kurtuldum.burada varoluşunuz daim olsun.tekrar teşekkür ederim.

seninde varoluşun daim olsun. biz daimiyiz hackhell de
Seni de görmek isteriz. paylaşım ve mesajlarınla

Merhabalar, programın "ilacı" yüklendikten sonra menü fontlarında bozulmalar yaşıyorum.. Çözümü, yada düzeltmeyi bilen varsa , yardımcı olursa sevinirim.

Çok sağol Liman 3.sınıfım bizim meslekle ilgili ne aradıysam sen upload yapmışsın :)) tekrar çok sağol çalışmalarının devamını diliyorum;)

senin programın crack ı yedikten sonra sapıtıyor bazı komutlarda çalışmıyor örneğin dxf dosyasını import yapamıyor bu program bu haliyle kullanmak zor ama genede saol emeğine sağlık

Arkadaşlar sizin bahsettiğiniz hatalar muhtemelen programın versiyonuyla crack ın versiyon uyuşmazlığı. Anladığım kadarıyla ETABS ın yeni versiyonunu yayınladılar sayfalarında. verilen carcta bu versiyona tam olarak uyuşmamakta. Ama çok yakında size burdan ETABS 9.0.4.1i ilacıyla birlikte vercem. çalışmalarım sürüyor. :)

bitanesin.sorunsuz da çalışırsa 2 tanesin:))))

Geri