kuzay
Pesimist
- Reaction score
- 0
valla ben biraz inceledim netten onu buldum linkini verim bi de sen bak ben next kullanıyorum onu biliyorum ama senın uydugu netten buldugum bilgiye göre söyledim
valla ben biraz inceledim netten onu buldum linkini verim bi de sen bak ben next kullanıyorum onu biliyorum ama senın uydugu netten buldugum bilgiye göre söyledim
kuzay ben bişeyler buldum..
Emu Giriş Kodu : Menü 8282
Menü içersinde kumanda üzerinden 8282 tuşladığınızda *** listesi ekrana gelecektir.
Emu yazılımı eklenmiştir
USB li Olmasının Avantajları
-- USB flash diskiniz ile yazılım yükleyebilirsiniz.
-- USB Flash diskiniz ile cihaz içersindeki *** listesini softcam.*** dosyası halinde flash diskinize çekip gerekli yerlerdeki ***leri güncelleyip tekrar flash diskiniz ile yükleyebilirsiniz...
-- Kanal listesini USB flash diskinize çekip kanal listenizi kendinize göre bilgisayar ortamında güncelleyip tekrar usb diskiniz ile yükleyebilirsiniz...
-- Sistem ayarlarını Kendi hafızasına kaydedebilirsiniz ve hatta usb flash diskinize kaydedebilirsiniz.
-- USB flash diskinizdeki mp3 dosyalarınızı dinleyebilirsiniz..
-- USB flash diskinizdeki resimleri tek tek görüntüleyebilirsiniz hatta slayt gösterisi olarak görüntüleyebilirsiniz.
-- USB Flash disk içersindeki Favori resimlerinizi Radyo Arka Plan olarak tek bir tuş ile ayarlayabilirsiniz: ( yükleme açıklaması dosyanın içinde )
yarın 19:00da isviçre maçını verecekmiş atv;
orada denerim bakalım...
Kardeşim benim makine Next Y-2000 SUPER X plus bir zahmet yardımcı olurmusun.Şimdiden teşekkürler.